Hej,
sploh mi oče odpret Mozille oz. jo odpre in tam obstane. Napise mi program not responding...
kakšna ideja?
| Problem z Mozillo (not responding) | |||
Hej,
sploh mi oče odpret Mozille oz. jo odpre in tam obstane. Napise mi program not responding... kakšna ideja? |
|||
To se je meni včeraj zgodilo. Prišel je update Mozille in ti je verjetno samodejno posodobilo. Takrat je meni tudi zaštekalo.
Rešil sem tako: deinštaliral sem Mozillo, nato pa na računalniku našel inštalacijsko datoteko Mozille (še od prejšnjič). Inštaliraš Mozillo in fertig. |
|||
No sedaj sem odinstalirala Mozillo in instalirala novo ampak sem zgubila certifikat za NLB klik. Kakšna ideja kako naj resim zadevo?
|
|||
Certifikata nimaš nikjer shranjenega? Tako ga lahko brez problemov uvoziš v Firefox...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||
Ne, nisem si naredila varnostne kopije, ker sem ga praktično par dni nazaj šele dala gor. A certifikat je dejansko v Mozili in ne na compu?
A restorat ne morem nič starih zadev iz prejšnje mozile? |
|||
nimam mozille, da bi pogledu pri sebi, ampak mal preber, mogoče najdš kej uporabnga.
http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Firefox |
|||
Certifikat imaš še vedno na računalniku (v Mozilli). Nisi ga izgubila. Tudi jaz imam Klik NLB certifikat. Po deinštalaciji in ponovni inštalaciji normalno lahko vstopam v Klik NLB.
|
|||
Sem izgubila...ne morem dostopiti do klika. Me sploh ne spusti naprej...
|
|||
Durano ti si zinstaliru staro Mozilo, jaz pa novo...mogoce zarad tega... (tud zaznamkov nimam,...)
|
|||
nina:
mozillin profiler v osx okolju baje ima tvoj certifikat. odnavigeraj v ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/[random string].default/ kjer tilda ~ pove tvoje uporabniško ime torej ~/Library folder se nahaja v /Macintosh HD/Users/<username>/Library folder (primer) potem pa mal poišči, certifikati se baje nahajajo pod imenom "cert7.db" in "cert8.db" ko boš najdla kej podobnga pa sporoči. |
|||
hhsk nasla sem cert8.db
Kaj zdaj? |
|||
Ne gre. Hoče password
|
|||
ja? neki sem bral, pa sm mislu da ne bo delal, zato sem zbrisu odgovor. kako si pa vnesla certifikat v prejšno mozillo?
|
|||
s pomocjo nekih gesel, ki ne delujejo vec...ocitno bo treba SPET zaprosit za nov certifikat. Kr neki
|
|||
hm.. si sprejela certifikat od banke direktno v prejšno mozillo?
|
|||
Na mail sem dobila neko geslo in link, kjer sem vpisla referencno geslo in se eno dodatno geslo, ki sem ga dobila po pošti.
|
|||
ne vem, od tukej dalje upam, da ti bo lah kdo drug pomagu preden zaprosiš za nov certifikat.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |