Ali se še komu dogaja, da iPhone pošilja mail izredno dolgo, včasih gre skozi šele naslednji dan, na istem wi-fi omrežju pa npr. MBA pošlje mail praktično v sekundi?
| Hitrost pošiljanja mailov iz iPhona preko wi-fi | |||||
Ali se še komu dogaja, da iPhone pošilja mail izredno dolgo, včasih gre skozi šele naslednji dan, na istem wi-fi omrežju pa npr. MBA pošlje mail praktično v sekundi?
|
|||||
ima to kaj zveze z nastavitvami?? meni pošlje po cca. 3-5 sek _________________ |
|||||
Ne vem kaj bi lahko nastavljal, da bi mi telefon toliko časa mlel s pošiljanjem mailov...
|
|||||
Serverje za outgoing mail...
|
|||||
5 mailov...
hotmail exchange me.com siol gmail letijo... kot že prej nekdo napisal... 3-5 sek... lp |
|||||
Meni tudi maili na ipadu zlo hitro letijo. Edino prej dans je neki zasteku zarad enega manjsega filea, je posiljo 5 minut...
|
|||||
Če outgoing serverje ne bi imel (pravilno) nastavljene, mailov sploh ne bi mogel poslati. Grejo skozi amoak včasih neskončno počasi, to se mi na laptopu v istem omrežju nikoli ne zgodi. Imam MobileMe, Siol in Gmail nastavljen. Ali ga lahko zjebe če sta bila istočasno v mail aplikaciji in računalnik in iPhone?
|
|||||
Odvisno od nastavitev streznika. Eni strezniki omogocajo vec istocasnih povezav na streznik, drugi ne...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |