Prispevek: #1 Objavljeno 22.11.2011 12:15:20 Reminders in deljenje dokumenta
Mene zaj zanima nekaj vprašanj...prvo glede shared reminders-a.
Kolegi imamo skupaj pošeran reminders...in si označimo, da nas ob tem datuumu, uri vse opozori.
1. Kako nastavim, da nas reminders opozori 2x. Torej enkrat in pol recimo nekaj ur kasneje?
2. Zaj pa me še zanima kako bi lahko naredili, da si delimo vsi en dokument in vsakič ko se kaj v tem dokumentu spremeni se avtomatsko spremeni tudi ostalim...brez, da še enkrat ta spremenjen dokument pošiljaš naprej?
2. Če se ne motim Settings -> iCloud -> Documents & Data
To grem na Mac-u v settings....mam obkljukano Documents & Data. Kje v oblakih sedaj najdem ta dokument...v icloud-u pod iWork ga ni...je lahko mogoče excel fajl?
Uf tukaj pa se moje znanje že konča ampak se mi zdi smiselno, da moraš imeti app, ki podpira deljenje dokumentov preko iClouda. Imaš iWork '11?
Ena alternativa bi bila, da uporabite vsi kolegi en accout za dropbox in si tam šerate dokumente.
Radi bi si šerali dokument....in vsak lahko ta dokument spreminja. Torej, če jaz ta dokument spremenim, se avtomatsko spremeni pri kolegu tud brez, da bi kaj pošiljaj. Torej ta dokument je shranjen nekje v oblaku in vsak ima dostop do njega....
Zaj se zadevo uredil...vendar fajl ki si ga delimo nam ga pokaže nekako veliko..takp, da moram scrolat v desno da vidim vse skup. Čeprav sem shranil manjše na svojem disku preden se uplodal. V google doc pa ni nastavitev za pomanjšat pogled...kakšen predlog?