| Navigacija | |||||
hehe
|
|||||
To je zelo težko izračunat, skoraj da nemogoče.
Lahko ti povem, da je za 5 minut navigiranja to 20MB, lahko ti povem, da je to 70MB, zelo odvisno, v katerem mestu se voziš, na katere avtoceste te pelje, kaj vse "pobira" med navigiranjem (ali ti prikazuje samo pot, ali tudi table, koliko tabel, katere table, znake, okolico, zelenico, mostove....). Skratka - testiraj in poročaj še nam |
|||||
Vidim, da vas je vsaj nekaj tule, ki imajo po več navigacij (Jest ?). Zanima me pravzaprav, kakšna je pokritost kart teh dveh produktov? Konkretno, ali ima iGo vključene TopMap karte? Sygic ima karte od TomToma, ki ima tradicionalno slabše pokrito Slovenijo?
Kaj pravite, kaj bi bilo bolje kupiti, me pa res zanima pokritost Slo. LP Sandi |
|||||
iGO ima 99% pokritost SLO ker uporavlja Monolit mape, a tudi Sygic je kar ok...seveda pa odvisno kaj rabis. Povej kateri naslov rabis pa ti sprobam Sygic in Navigon za primerjavo...iGO bo pa kdo drug
Lp _________________ ![]() |
|||||
Imam Sygic in iGo,.. osebno mi je iGo Europe boljši..
|
|||||
...cena tudi x2 Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
res je...IGO...80eur...kar dobra cena...upam, da bodo imeli kakšno akcijo...bom počakal še nekaj časa...lahko da bo kakšna božična ugodnost...
...če ne pa si bom Sygica vzel pač vse je odvisno kolko navigacijo uporbljaš...jaz jo res bolj poredko...tako, da meni je bolj cena pomembna |
|||||
Jaz sem kupil Sygica in mi ni žal
Dobro vodi, sem ga preizkusil tudi v rovtah |
|||||
+1.... iGo dobil za 60 eur... |
|||||
Katera od navigacij naj bi mela najbolj pokrito ZDA?
|
|||||
Pomoje tomtom in navigon.
|
|||||
vprašanje glede garmin aplikacije.
Po vsej verjetnosti bom kupil garmin western europe za iPhone. Zdaj pa me zanima, če gre kako dodajat mape v aplikacijo samo. Torej jaz imam Garmina, in zraven sem dobil original CD z Adria route ter City navigator. In Bi te mape, ki so na tem cd-ju rad spravil v samo aplikacijo na telefonu. Seveda brez kakšnih jailbreakov ali kaj podobnega. Čisto legalna pot me zanima. Je to sploh možno? Hvala. |
|||||
Ne bo slo ... |
|||||
bom še jaz nekaj vprašal glede navigacij...
pri navigonu mi je všeč, da lahko sam izberem katere mape imam na telefonu, tako lahko prišparam ogromno prostora. zanima pa me, če je enako še s katero od konkurenčnih aplikacij. namreč, kolega ima na svojem iphone-u sygic, pa se mi zdi, da deluje malce bolj "smooth", vendar pa pravi, da mu aplikacija kuri 4,4GB, kar se mi zdi ful preveč. hvala za info p.s. naložene bi imel samo mape za slo, aut, ita, nem, fra _________________ didge-didge-ro-ro |
|||||
kdaj bo pa googlova navigacija na voljo na iphonu?
|
|||||
Se mape pri teh navigacijah updejtajo brezplačno?
|
|||||
Je ze od prvega iPhone-a ... ![]() |
|||||
Odvisno pri katerih ... |
|||||
Navigon? |
|||||
Pri Navigonu nadgradnje niso vec brezplacne... placa se enkraten znesek za nadgradnje v obliki "In-App" nakupa ... in ta dodatek se imenuje Fresh Maps XL in stane 29,99€ ...
Pri vecini ostalih pa so posodobitve zaenkrat se brezplacne... Nekateri se posluzujejo tega, da po dolocenem casu izdelek preimenujejo in starega ne posodabljajo vec... Taki so recimo Sygic, Copilot,... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |