Hej!
Ali mora bit MBP popolnoma izključen, ko menjam baterijo? Seveda, če je ob tem priklopljen na elektriko?
Hvala za odgovor.
| menjava baterije | |||||
Hej!
Ali mora bit MBP popolnoma izključen, ko menjam baterijo? Seveda, če je ob tem priklopljen na elektriko? Hvala za odgovor. |
|||||
Jaz sem svojemu iztikal baterijo tudi, ko je bil priključen. Pa je normalno delal.
|
|||||
to misliš vključen v štrom in vklopljen/prižgan?
|
|||||
ja pa vseeno te nič ne stane če ga izklopiš.ča ti je kej do MBP ga raje odklopi:
|
|||||
Zakaj delaš tak problem s tem pa ja izklopiš za tiste par minut in zamenjaš ter nazaj vklopiš in se izogneš morebitnim komplikacijam...
|
|||||
Res je ja |
|||||
Mislim, da sem nekje na apple siteu prebral, da je najbolje dat comp v sleep, počakat, da gre res spat - ledica začne "dihat", potem pa zamenjat baterijo.
|
|||||
ehm.. ja. To je vse res. Če delaš samo na baterijo, ga daš v sleep mode, zamenjaš baterijo, nadaljuješ kjer si nehal.
Mene zanima kako je če si priključen na štrom. A lahko pri prižganemu latopu, ki je priključen na elektriko, menjam baterijo? |
|||||
lejga...kopmp se ti v pol minute ugasne in prižge če pa ne moreš vsak dan oakat pol mintute da se ti komp prižge pol si pa vrjetnu tudi za spat ne najdeš časa.
|
|||||
Ne vem cemu tolk kompliciranja za brez veze
Pa brez zamere |
|||||
tudi ce mas dve bateriji to ni noben problem enkrat na dan zamenjat.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |