Avto.net aplikacija | |||||
Nakazal sem, da se uporablja vec racunalnikov, ios naprav. Nakazal si, da je notification tisto, kar doda vrednost. Vendar mi ne nakazes zakaj? |
|||||
![]() |
|||||
In ta mail se izgubi v mnozici drugih mailov... Pri notificationu pa dobis dejansko samo tisto, kar te zanima ... Pri mailu bo recimo pisalo vedno samo od koga je prisel mail in naslov v stilu "dobili ste novo ponudbo blablabla" ... pri notificationu pa lahko pise dejansko tisto, kar te najbolj zanima ... In aplikacijo imas pac nalozeno tam, kjer jo potrebujes... Ne vem zakaj bi moral imeti na iPadu, iPhone-u, racunalniku... Mobilnik imas ponavadi skoraj vedno pri sebi... iPad in racunalnik imata dovolj velik zasoln, da je ponavadi bolj udobno brskanje preko brskalnika ... pri iPhone-u pa pri vecji kolicini informacij hitro pride do prekomernega scrollanja ... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
To se bova strinjala. Tisti,ki ima to, si ze verjetno dela kaksen filter,da ne dobiva neskoncno veliko tega. Verjetno bom v sluzbi brskal na imacu, in ne na iphonu. DOma bom verjetno na mbpju ali pa na ipadu. Torej je mozno, da nimam na vseh napravah nalozen avto.net apps, in mi potem prikaze v notification? Torej plus notification, da ne spama inboxa, da pokaze posebej, in prej opazis. Ja to je boljse! |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Doma bom na mbp, pa tudi na ipad. Torej na imacu in mbp ne bom rabil native apps , ali bom rabil? |
|||||
![]() |
|||||
Vsaka spletna stran, kjer lahko uproabnik nekaj izbere, da si prilagodi prikaz, je v bistvu neke vrste WebApp ... Ceprav pri iOS je specificno in je WebApp v bistvu misljena spletna stran, ki je prilagojena prikazu na iOS napravah... in izgleda zel podobno kot native aplikacije ... Recimo en primer WebApp prilagojen za iOS je spletna stran http://promet.apps.si Ali pa recimo stran www.modmyi.com ... Ce jo odpres v brskalniku na racunalniku izgleda takole: ![]() Ce isto stran odpres v brskalniku na mobilniku, izgleda takole (prilagojena majhnim zaslonom na mobilnikih): ![]() Lahko si pa namestis namenski App za ogled informacij iz te strani in izgleda takole: ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Druga stvar: Apple izdelki so za rajo - ne za inzinirje/znalce. SIMPLICITY. Funkcionalnost ne steje - steje uporabnost/preprostost. Nokia/Sony/Erricson/Motorola so imeli v svojih telefonih ze 5, 6 let nazaj toliko ali celo vec funkcionalnosti, kot jih ima danes iPhone. Who cares? Niso bili za rajo! user experience + simplicity = win! (Primer: moj fotr ima sicer mail, na iphonu ga nima skonfiguriranega. Mail ga ne zanima (se na desktopu 1x na teden, mogoce). avto.net aplikacija za par evrov, ki jo simpl instalira, z push notificationi, brez konfiguracije = placa zanjo!) Vcasih vase/nase znalske glave tega ne pokapirajo! ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |