| bukovinski je napisal/a: |
| Evola, app je ponovno dostopen pod novim računom in še vedno brezplačen... |
| LPP | |||||
|
|||||
Hvala tudi iz moje strani! |
|||||
super, da si uredil! Hvala!
|
|||||
Odlično!
To je applikacija, ki jo uporabljam najpogosteje :bravo: _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Danke, :bravo: :bravo: :thumbsup:
|
|||||
Tenks !
_________________ iPhone 4, black, 32GB, 2010. MacBook Air, 13-inch, Mid 2012, 256 GB. |
|||||
Najlepša Hvala tudi z moje strani. App mi je preprosto povedano, zelo všeč in zelo uporaben. Eden boljših in uporabnejših. Hvala.
|
|||||
Hvala za aplikacijo.
|
|||||
Meni od zadnjega update-a naprej ne shrani FAVORITES
Pri vsakem launch-u morm ponovno določiti Favorites Bug it is _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pri meni je isto. Sem ravno hotel to napisat
|
|||||
Kolikor vem, se še pri nobenem upgrade-u niso shranili priljubljene postaje.
Pogrešam tudi možnost razporejenanja priljubljenih, kakor ti paše... |
|||||
Ne ne - mi je jasno, da morm ponovno nastaviti svoje Priljubljene, ko nadgradim App. Ampak mi zginjajo priljubljene tudi med samo uporabo. VSAKIČ ob uporabi aplikacije jih ni. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
O damn, pa res. Tole pa drastično zmanjša uporabnost aplikacije. Upam, da bo čimprej popravek. Ja nič... maybe it's a feature! |
|||||
"Zemlja kliče Mars"
Tale bug je precej nadležen in vsakič iskati željeno postajo je .. @bukovinski, kje se skrivaš? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
|
|||||
A se predvideva kakšna posodobitev. LPP je namreč objavil nove linije.
|
|||||
Bolj slabo kaže... dejansko aplikacija že od zadnje posodobitve ne deluje več. Označene postane (favourites) se namreč ob zaprtju aplikacije pobrišejo.
Škoda, kljub prikazovalnikom na postajah še vedno zelo uporabna aplikacija (če bi delovala). |
|||||
UPDATE JE ZUNAJ
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Kdor čaka, dočaka...
Ne le, da so popravljeni bugi, končno se da celo urejat zaporedje priljubljenih postaj. Tako da si jih lahko urediš glede na to, kako prestopaš in ni več težav s postajami, ki imajo enaka imena. Hvala, Bukovinski! |
|||||
sem že updatal. Zdaj spet vse dela. Odlično!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |