Prispevek: #1 Objavljeno 17.11.2011 10:56:34 iOS na android telefonih
LP, nevem kam bi umestil to vprasanje zato sem odprl kar novo temo..
in sicer zanima me ce obstaja kaksna opcija, da bi si na telefon, ki v originalu podpira android nalozil iOS? malo sem brskal po spletu pa sem videl da naj bi nekako bilo mogoce ampak nikjer nisem zasledil navodil kako to narediti.
Prispevek: #3 Objavljeno 17.11.2011 11:07:19 Re: iOS na android telefonih
MrRokDr je napisal/a:
in sicer zanima me ce obstaja kaksna opcija, da bi si na telefon, ki v originalu podpira android nalozil iOS? malo sem brskal po spletu pa sem videl da naj bi nekako bilo mogoce ampak nikjer nisem zasledil navodil kako to narediti.
Na android lahko naložiš MiUI rom ter iPhone temo. Mislim, da je to njboljši približek iOsu. Pa še dela bolje kot pa originalni rom kateregakoli androida.
S tem da če neveš kaj je MIUI rom ti priporočam da se sploh nespuščaš v te vode.. ker boš telefon lahko vrgel skozi okno. Nalaganje le tega tudi ni uradno potrjeno in ti ga garancijsko nevzamejo. Miui je pa meni na mojem galaxy s pobral kakšnih 20% baterije več tako da sem ga itak izbrisal, ker se stvar nesplača.. kasneje pa nabavil iphon 4.
Prispevek: #11 Objavljeno 18.11.2011 00:30:24 Re: iOS na android telefonih
MrRokDr je napisal/a:
načeloma delajo večino sodobnih telefonov na arm tehnologiji, torej teoretično je možno da bi stlaču iOS na nekega gadnega samsunga, v praksi se pa očitno še noben ni lotu tolk obsežnega programiranja.
in ja zakaj nebi šla mašina od ferrarija v fičota? najdeš mašino od nekega starega ferrarija, vzameš, tisoče eurov, fleksarco, pa švasa aparat u roke, pa se lotiš. a je smislno? ne vem če.
In če bi vi raje človeku pomagali namesto norčevali?
danes sem na android marketu zasledil free aplikacijo imenovano fake iphone 4s .. stestiral.. in kot nalašč je podobn iphonu OS.u. Nevem, probaj malo stestirat pa boš videl če ti odgovarja...