| Icon Project (App Store 0,79€) Home Screen bližnjice - iOS 5 | |||||
bravo Alen!
|
|||||
zelo uporabno :thumbsup: :bravo:
_________________ |
|||||
po izklopu iphona zadeva ne deluje več :bonk:
_________________ |
|||||
Priznam, da zadeve nisem šel ugašat. Bom zdaj probal in poročam.
EDIT: Sprobal in zadeva deluje. Probaj še enkrat dodati bližnjice, sem včeraj, ko sem zadnji post napisal, še ene spremembe delal. Če si dodajal po včerajšnjem dnevu po 16:40, bi moralo vse delovati bp. |
|||||
ponovno namestil bližnjice in probal ponovno z izklopom telefona!! sedaj zadeva deluje bp :thumbsup: nevem kaj munje bilo včeraj… @ alenbec hvala :thumbsup: :bravo:
_________________ |
|||||
bo zgleda počasi treba posodobit hardware... |
|||||
Huda zadeva tole,
hvala LP |
|||||
Dodan je support še za druge jezike. Če želi kdo prevesti v kakšen drug jezik, naj mi sporoči preko ZS oz. na mail alenbec(afna)gmail.com
|
|||||
|
|||||
Ko bi mel vsaj vse, pa da ga prosim, če lahko ponucam tud na moji strani, tko pa tole odpade :/
Upam, da se najde kak pogumnež s smislom za design in naredi teh 35 ikon, da sprogramiram support za več setov ikon.. |
|||||
A je kakšna opicja da dodaš poljuben kontakt s sliko na namizje za speed dial?
Da doprogramiraš recimo? _________________ Per aspera ad astra |
|||||
Ja to omogoča icon Project.
|
|||||
Saj sem naredil tudi sam, samo me moti ker je vedno en korak vmes.
Bi rad direkt. _________________ Per aspera ad astra |
|||||
Pozdavljeni, ali je komu jasno zakaj na iOS 5.1 beta 3 ne dela icon project ?
Zakaj pa posebi odprta tema, če že obstaja? Sem ti združil. Puck0 |
|||||
mogoče icon project ne podpria 5.1
|
|||||
Klici delajo, za bluetooth in wifi pa NE ? |
|||||
iOS je v beta fazi... ta je namenjena tocno temu... da razvijalci stestirajo svoje apliakcije in po potrebi izdajo popravljene verzije ...
Lahko pa da tudi ta aplikacija izkorisca kaksno "luknjo", ki je z novo verzijo zakrpana ... |
|||||
Je bilo že nekje omenjeno, da se bo v 5.1 podpora tem bližnjicam odstranila.
|
|||||
Ali je na razpolago kakšen podoben program?
|
|||||
Mislim, da so... Amapk noben ne deluje v 5.1 ... Ker so vsi izkoriscali luknjo, ki so jo zakrpali...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |