če ga neseš pred 12. uro, drugega sigurno dobiš že naslednji dan.
| Težave z iPhone 4 | |||||
če ga neseš pred 12. uro, drugega sigurno dobiš že naslednji dan.
|
|||||
Aja? A sploh ne grejo popravljat tega al kaj?
|
|||||
ne, nikjer ne popravljajo iPhonov. Iphone ki ima napako samo pošljejo naprej Applu, oni pa ti dajo refurbished iPhone. Te "z napako" pa potem Apple pregleda, razstavi in porihta
|
|||||
Huh zanimivo, nisem vedel tega. Hvala.
|
|||||
jst sm sicer svojega dobil ok, sam sem slišal od kolega, da dajajo rabljene baterije not, in mu je tel. držal samo pol dneva...
|
|||||
to ne drži. Refurbished je enak kot nov, saj zamenjajo vse nedelujoče dele in sigurno tudi baterijo.
|
|||||
To verjamem, sam baterija je vseeno delujoča, tud če drži pol dneva:), mogoče jih sploh ne preverjajo |
|||||
seveda jih preverjajo, saj je to Apple in ne neka osmorazredna firma. In tukaj se ne gre ali je baterija delujoča ampak kako še deluje in sem prepričan da če je njena kapaciteta pod 95%, jo sigurno zamenjajo za novo.
|
|||||
Pa sej ziher majo neko omejitev glede starosti (in ohranjenosti) VSEH delov, ki jih vgrajujejo v refurbished naprave....
|
|||||
seveda imajo. Drugače bi se hitro začelo govoriti o tem da kvaliteta jabolčnih izdelkov pada.
|
|||||
Se mi zdi da vizualne dele vedno zamenajo sepravi da telefon zgleda kot nov, notranje dele pa po potrebi.
|
|||||
ja, ohišje vedno zamenjajo, da je potem telefon kot ga prejmeš kot nov.
|
|||||
iphone 4
včasih preprosto ne morem sprejet klica, ne prime "poteg", drugače je vse u nulo, iphone 4, vse kot mora biti, uradno odklenjen na Slo. Ko zvoni ne morem "dvignit"... mi pravijo nekateri tako pač je a mi ne da mira... hvala! |
|||||
men se je že tut zgodlo kdaj. odkar mam ios5 še nikol sicr
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Meni se je to ze velikokrat zgodilo -.-
Pomaga ce pritisnes home gumb, ce pa to neprime potem pa pritisni sleep/wake gumb. Potem bo delal poteg da se javis _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
Jaz ponavadi odpiram s kazalcem, če se mi pa to zgodi probam pa z mezincem, še zmeri mi je delovalo
_________________ iPhone 5S 16GB |
|||||
Hehe, tega od 2G naprej nisem več doživel. Se je pa pri 2G dogajalo kar pogosto
Rešitev, ki je pri meni delovala je bil pritisk na sleep button. In če to ni primlo, sem 2x pritisnil sleep, da sem prekinil klic in klical nazaj lp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |