Imam iPhone 3G, 8GB, črn, ki je počasi odslužil svojo "tlako"
Ima mogoče kdo kak nasvet/predlog kaj narediti s starim telefonom, ker za stran vreč glih ni. Mogoče prodati za rezervne dele? Kaj predlagate?
Hvala
| iPhone 3G - odslužil | |||||
Pozdravljeni vsi skupaj!
Imam iPhone 3G, 8GB, črn, ki je počasi odslužil svojo "tlako" Ima mogoče kdo kak nasvet/predlog kaj narediti s starim telefonom, ker za stran vreč glih ni. Mogoče prodati za rezervne dele? Kaj predlagate? Hvala |
|||||
Hmmm lahko ga prodaš...
Lahko pa narediš kot sem sam To sem naredil lani ko sem 4ico kupil |
|||||
Ja, sem tudi sama razmišljala o prodaji - za kake razervne dele mogoče |
|||||
Jp... Na en dva tri bos prodala telefon z nedelujocim Wi-Fijem in porazno baterijo,... Al pa ce ga podaris kaksni kolegici, ki si ne more privoscit v zameno za kaksno pico al pa kaj ?
|
|||||
Ahm...kot pravim sem razmišljala o prodaji za rezervne dele. Nedelujočega telefona lih ne bi podturila nikomur, no |
|||||
Brezveze se ti je s tem ukvarjat... Ker se gre za drobiz...
|
|||||
Heh...hvala za nasvet |
|||||
http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-3g-16gb-lepo-ohranjen-z-vsemi-dodatki--oglas1277022710
Tvoj ma pa hin baterijo in Wi-Fi... Prodala ga bos kvecjemu za kaksne 30 eur komu, pa se to ti bo reku, ce mu ga lahko pripeljes na drug konc Slovenije, da si ga pogleda... |
|||||
Hvala, scoop, sem ze že odločila za varjanto z nebesi |
|||||
Lahko ga imaš za okras ali pa za obtežilnik papirja:)
|
|||||
:thumbsup: |
|||||
jaz imam 2G in vse ostale jabučke lepo na polici za razstavne eksponate(privat muzej)
|
|||||
Hej če slučajno še slediš na forumu me zanima za kolikšno ceno bi prodala tvojga iPhona, ker bi ga potreboval za rezervne dele. Sporoči na mail gasper.glescic @ gmail.com
LP, gašper |
|||||
ce ne ves kam z telefonom se priporocam ga takoj odkupim.lp pac zbiram jabucke.lp
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |