lahko da gre pri njej za HW okvaro???
| iPhone 4S Invalid SIM | |||||
lahko da gre pri njej za HW okvaro???
_________________ |
|||||
Najprej restore in naj proba, potem pa bo videla dalje...
_________________ Once you go Mac... you never go back! |
|||||
Naredila sem restore (in recovery mode), brez back up-a, pa ni pomagalo.
Telefon je v uporabi 10 dni, delal je normalno en teden, vse do nadgradnje na iOS 5.0.1... Verjetno bo treba na servis... |
|||||
Ja, zgleda da druge res ne bo, razen servis... joj, ne moreš verjet, kupiš nov telefon in po par dneh vse "pokvari". Upam, da čimprej urediš zadevo! _________________ Once you go Mac... you never go back! |
|||||
Včeraj nadgradnja na iOS 5.0.1 in potem vsem znane težave....Ni signala,ni sim ok,ne gre klicat,ne sms ne mms nič.... Ko grem z šihta grem na simobil pa bomo vidli kaj bo nova sim rešla :bonk:
|
|||||
simobil zadnje čase res uporablja neke čungalunga simke, sploh jih ogromno crkne v kombinaciji z Gevey
Pri vseh ostalih ponudnikih, takih težav ni zaslediti |
|||||
Nova sim...delalo 2min sedaj spet nič!
|
|||||
iOS 5.0.2 baje naslednji teden, čeprav pišejo le o zboljšani bateriji. Če bo kaj drugega, ne vem...
Več pa na http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=18093 _________________ Once you go Mac... you never go back! |
|||||
Na nokiji vse lepo dela...ko dam v iphone ne dela nič...in imam že tretjo sim..torej je problem v moje iphonu po updatu na 5.0.1...Torej kaj naj sedaj naredim? Nisem ravno neki človek za računalniške zadeve tako,da kaka navodila bi mi prišla prav
|
|||||
Naredi restore (brez povrnitve backupa). Če ne pomaga pa nesi na servis...
|
|||||
Pozdravljeni!
Da vas vse obvestim o današnjem zaključenem testiranju 4S. Do napak pri povezovanju prihaja pri vseh (večini), ki imajo sim kartico starejšo od 2-let. Problem je v kompatibilnosti starih sim kartic z novim OS. Iste napake se pojavljajo tudi z sim invalid itd.. Testiranje je bilo izvedeno na 5 telefonih in z 17 sim karticami in vedno prišli do istega rezultata. Upam, da sem komu kaj olajšal in polepšal dan. _________________ Helper was here... |
|||||
Naj povem še jaz svoje mnenje... danes se mi je zgodilo, da sem hotel opraviti klic, a je prekinlo, nato vrglo signal ven za cca. 10sek, potem se je vzpostavilo nazaj. Res je, da se mi je sedaj to zgodilo prvič po dveh dneh odkar imam novo mirco sim kartico. Torej, kakšen problem kdaj ni izključen...
_________________ Once you go Mac... you never go back! |
|||||
Verjetnost, da se je to zgodilo je tudi zaradi menjave omrežja... G3-G2
_________________ Helper was here... |
|||||
Tudi to je možno ja... Ravno to me najbolj moti pri 4S, da ni možnosti preklopiti med 3G omrežjem. _________________ Once you go Mac... you never go back! |
|||||
Pustimo se preseneti do naslednjega tedna, kaj bo vse v novem update-u. Mogoče bodo odpravili vse kar nas moti, v najslabšem primeru, pa se bodo pojavile nove napake
_________________ Helper was here... |
|||||
Moj je na servisu... :bonk:
|
|||||
Danes že 3x zginil signal, po tem ko sem zelel opraviti klic... Katastrofa! Razočaran spet... upam, da pride 5.0.2 čimprej in da odpravi omenjene težave! Edit: location service: usage na off Nazadnje urejal/a AXi0N Čet 01. Dec 2011 07:51; skupaj popravljeno 3 krat _________________ Once you go Mac... you never go back! |
|||||
Ja tale update jim zgleda za i4s ni najbolj uspel...
|
|||||
kaj pa ce je drugje problem?? lahko da si v takem obmocju kjer je zelo sibak signal 3g in ti potem ven meče…,ker ti preklaplja?? _________________ |
|||||
Sej nima veze, to se ne sme dogajati!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |