| zole je napisal/a: |
| @matotato si dobil ipad?
Tudi jaz sem ga narocil v tej mercatorjevi akciji, vendar so mi danes sporočili da jih pač nimajo več. Jaz pa že kupil smartcover in torbico...p**** jim m***** |
@ zole… si pa faca :LOOOL: :bravo:
| Kje kupiti iPad? | |||||
@ zole… si pa faca :LOOOL: :bravo: _________________ |
|||||
Potem pa pocakati na naslednjo "-10% akcijo" |
|||||
mah... v mercator več niti po kruh
Šlo se mi je predvsem za plačilo na obroke. Zdej bo pa zgleda treba keširat ktero trgovino predlagate: ispot, istyle, istore,..? Pa v potrditvenem mailu mercatorjeve spletne trgovine so napisali da če mi artikla ne morejo dobaviti mi sporočijo v roku enega delovnega dne. ta dan je bil ponedeljek, tako da sem bil ziher da ga dobim. Zato se tudi kupil "dodatke" Nazadnje urejal/a zole Sre 16. Nov 2011 09:54; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
če bi rad na obroke lahko preveriš na mimovrste !!!! :thumbsup: _________________ |
|||||
@zole - možnost na obroke imaš tudi v Harvey Normanu (mislim, da gre na 24 obrokov brez obresti).
|
|||||
Saj tudi v fizicni Mercatorjevi trgovini lahko na obroke...
Sicer pa: BigBang >> http://www.bigbang.si/info/nakupni-pogoji Harvey Norman >> http://www.harveynorman.si/vsebina/36-mesecev-hypo Mimovrste so pa dragi ... iPad 2 16GB WiFi je povsod drugje 479€ , pri njih pa imajo napisano redno ceno 622,71€ in spletno ceno 550,57€ >> http://www.mimovrste.com/artikel/2750371328/q=ipad/apple-ipad-2-16-gb-wifi-crn
Od kod jim take cene, mi ni jasno |
|||||
@ Jest opažam niti nisem bil pozoren… kar naj jih imajo
_________________ |
|||||
Nevem zakaj bi nekdo dal tako ceno, razen ce jih nocejo prodat...
|
|||||
verjetno mislijo da drugje ni več zalog… :LOOOL: :bonk: :LOOOL: _________________ |
|||||
na mimovrste zmer nabijejo cene, pol pa kao znižan dajo
|
|||||
Saj ne prodajajo iphone 4s |
|||||
_________________ |
|||||
Itak, smeh je pol zdravja
|
|||||
Zgleda, da sem imel krompir, saj sem nevede naročil tistega, ki so ga imeli na zalogi. Ravno včeraj sem ga prejel. |
|||||
Danes je iSpot imel 10% na vse izdelke, je teta kupila iPad 2 32GB za 521€
|
|||||
Pozdravljeni,
zanima me kje v Evrope se da najceneje naročiti iPad (razen Amazon in Ebay)? |
|||||
Tole za Harvey Norman ne drži povsem, namreč iPad je le na 12 obrokov in ja, tudi sam sem nasedel tistemu letaku kjer z največjimi črkami piše 24 obrokov, no, ko že vse urediš s prodajalcem, izbereš katerega boš kupil, se načakaš v vrsti na blagajni in poveš, da bi na 24 obrokov, ti prijazno povejo, da je možno za iPad le na 12, ko se začneš zgovarjati na njihov letak, ti ga spet prijazno pokažejo, ga obrnjejo na zadnjo stran in tam povsem spodaj s tako drobnim tiskom, da dvomim, da ga kdo lahko brez težav na hitro prebere, piše kako in kaj je s temi obroki in pol s povešeno surlo rečeš, OK, pa na 12, al pa greš s še večjo surlo brez iPada domov |
|||||
Resnično prosim za odgovore! ZAnima me če je kdo v zadnjem času kupoval iPad 2 v trgovinah BigBang, iStore, iStyle in katera verzija iOS je bila na njem?
Hvala za odgovore. |
|||||
V epl kupljen ipad v sredo, je imel gor iOS 5.
|
|||||
Najlepša hvala, še kdo?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |