winse (do they suck or what?) in problemov, kot so nenadna izguba nekega system fila, trilijon formatiranj in podobno...(sej ne, da so bili problemi pogosti, sem lepo skrbel za mlinček, ampak vseeno)...no en teh failov se mi je izbrsal, izgubil včeraj in sem se razpištolo, dvignil denar in danes s ponosom odkorakal iz Rolana (ni reklama) z eno fancy škatlo, katero so mi modeli preko ceste v kafiču ziher zavidali.

Vse lepo in prav dokler nisem prišel domov...telebajsek kot sem, sem se mislil še snemat, iz čistega zadovoljstva, da zabeležim trenutek... k sreči nisem
V škatli namreč nisem imel tipkovnice, čeprav sem prodajalca vprašal, "a dobim ono fajn tanko?", fant pravi, "ja, tisto dobiš". Ko sem spoznal, da je nimam je bila ura že 20.30, nimam kaj, uro sem umiral od žalosti in jeze, probal staro tipkovnico, ne dela...oziroma dela, samo so črke in številke pobrkane do nezavesti, niti ne najdem 8,v in t.
Dosti fabule, moral sem se razpisat, zdaj mi je dosti lažje

Mam pa ene par vprašanj, verjamem, da ste na njih odgovarjali že neštetokrat, ampak vseeno, danes mi je oproščeno malo težit

1. a je to normalno, da ni tipkovnice?
2. a mam kaj podobnega butastemu registru?
2.1 kere appe uporabljam za čičšenje zgornjega, če obstaja
3. uninstaliranje appsov, a je potrebno, al so smeti ultimativna rešitev
4. uporabni linki in free programči za olajšanje dela, ki jih vi uporabljate
5. kak prijazen nasvet za novinca v jabolčnem svetu
ostalo bom verjetno spraševal kr sproti, če ne najdem sam rešitve.
PS
ne, ta post nisem napisal na macu

LP