wtf, winamp za MAC izgleda isto kot da bi iTunes pobarval na črno.
kera brezvezna fora. zakaj bi to delal? pol bom itak uporabljal itunes
 (pa fidelio za flac.)
 (pa fidelio za flac.)
http://blog.winamp.com/2011/10/26/introducing-winamp-for-mac-sync-beta/
| Winampu podoben program na OSX | |||||
| 
 Macata: jaz si ročno urejam library in potem ko kaj spremenim preprosto pobrišem vse in re-importam. mi pol tut zbriše vse kar downloadam in dvokliknem pa vse "test" fajle ki jih nimam malo. Je pa najudobnejše če kopira, če maš vse potaggano tak kot se gre.
 wtf, winamp za MAC izgleda isto kot da bi iTunes pobarval na črno. kera brezvezna fora. zakaj bi to delal? pol bom itak uporabljal itunes  (pa fidelio za flac.) http://blog.winamp.com/2011/10/26/introducing-winamp-for-mac-sync-beta/ _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 | |||||
|  | |||||
| 

Kako to misliš pobrišeš in reimportiraš. Kako pa rihtaš playliste? Če recimo na iPodu delam neko playlisto on the go jo posinhroniziram v iTunse... Potem ko vse zbrišeš, jo ni več. In recimo ratingi z zvezdicami. Jaz jih zlo rad uporabljam. | |||||
|  | |||||
| 
 ups. ne, rejtam ponavadi ne   Playliste si potem na novo naredim... verjetno mava drugačen način poslušanja/urejanja  Ker ponavadi skoraj praviloma poslušam cele albume skupaj, redko komade. Tam ko poslušam komade skupaj mam pa v isto zvrst pometane  _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 | |||||
|  | |||||
| 
 _________________ Dean | |||||
|  | |||||
| 
 Mene pa zanima, če obstaja za meka kakšn prog za poslušanje glasbe, ki ti music library pokaže točno tako, kot si ga sam urediš v finderju (mape, podmape itd.). itunes mi vedno naredi neki po svoje (al pa ne znam naštimat drugače) oz. mi pokaže vse music fajle skupaj. Jst bi rad mojo glasbeno knjižnico videl kot mape in ne kot posamezne fajle. a je to možno? | |||||
|  | |||||
| 

Ta prog je precej blizu temu kar iščem, vendar ne morš shranjevat playlist. | |||||
|  | |||||
| 
 WINAMP ZA MAC je zuuunaaaj! 😉😉😉 _________________ ...::: Puck0 :::... | |||||
|  | |||||
| 

Hvala bogu in hvala tebi @Puck0 tole čakam odkar sem na maca prešaltal  yeeeyy | |||||
|  | |||||
| 

Imaš pa še take, ki so audiofilski in se ne integrirajo v iTunes: Audirvana Fidelia LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb | |||||
|  | |||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |