Ali je kakšna aplikacija, ki bi podpirala video klic preko 3G omrežja na iPhone 3GS?
| Videoklic na iPhone | |||||
Ali je kakšna aplikacija, ki bi podpirala video klic preko 3G omrežja na iPhone 3GS?
|
|||||
99% Ne.
|
|||||
Obstaja le v primeru, da pred imenom: iPhone 3GS napišeš še besedo Ponarejen.
|
|||||
iPhone so razvili v ameriki.
in ker tam velike živine (poslovneži) ne marajo, da jih imajo možnost žene poklicat preko videoklica, so to funkcijo raje umaknili. Težko je rečt, da si na sestanku, če je zadaj postelja iz predsedniškega apartmaja na njej pa razvrvana mladenka že tako imajo preveč ločitev |
|||||
temu se reče izčrpna razlaga |
|||||
Obstaja...preko Fringa...
|
|||||
Nekaj bolj svoh ja.
|
|||||
Pozdravljeni ! Nekaj me zanima: obstaja na iPhone 4 opcija video klic tak kod je možno na nokijah lg-ju... , ne mislim face time ker tam gre prek wifi-ja.
se morda kje dobi kakšna aplikacija??? hvala |
|||||
Ne
Edino Face Time... In razne druge podobne variante (Skype, ...) |
|||||
hvala za odgovor :bravo:
|
|||||
A je na iPhone 4S možno uporabljat Face Time preko omrežja ali samo preko wifija?
|
|||||
Pravkar probano... Odgovor je .... ![]() |
|||||
FaceTime je možno (ne glede na iNapravo) uporabljati samo preko WiFi. Je pa tweak v Cydia-i, ki "prelisiči" tvoj iPhone, da deluje preko WiFi, čeprav je na 3G.
Google it _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sem prej poskusal brez wifija ampak je kazalo da gre, samo kolega se ni javil. Zato vprasam.
|
|||||
Meni je sicer zacelo klicat... vendar je takoj vrglo to, kar sem nalepil ...
|
|||||
v iOS 5 je FaceTime mozen prek 3G. Edit: ni res. Mistake i make. Nazadnje urejal/a skika Sob 12. Nov 2011 23:08; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Errmm, not?! FaceTime vrže ven, ko želiš preko 3G klicati
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Sem se enkrat probal... in ce imam vkljucen WiFi deluje, ce izklopim WiFi na iPhone 4s, potem ne dela vec ...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |