Potem ko preklopim nazaj na slušalko pa lahko nadaljujem pogovor.
| iOS 5.x.x. (nadaljevanje) | |||||
Meni pa včasih, ko med pogovorom dam na speaker - se ne sliši popolnoma nič (niti jaz sogovornika in niti sogovornik mene)
Potem ko preklopim nazaj na slušalko pa lahko nadaljujem pogovor. |
|||||
To je znan problem pri iPhone 4s, vendar ne kaže, da bi ga 5.0.1 odpravil.
http://gizmodo.com/5856807/the-iphone-4s-doesnt-care-about-your-outbound-calls |
|||||
Jaz pa imam težavo v safariju, da ko mi recimo naloži nek forum, kot je tale, naloži prvo stran a dol premaknit se ne morem, kot da ni nič nižje. Dam ponovno naloži, potem pa lahko scrolam dol..., to mi gre blazno na jetra...
_________________ Per aspera ad astra |
|||||
5.0.1 je uradno na voljo preko iTunes !!
|
|||||
:bravo: _________________ |
|||||
Build number je drugačen kot beta 2.
Nevem pa zakaj ni na voljo preko OTA |
|||||
Kako pa lahko nadgradimo mi, katerim nam javi napako glede operaterja?
Tudi če dam airplane mode na on mi javi isto napako 1630 Kako to, da se ne da kar direktno iz iPhona nadgradit v software updatu? Mar ne služi to glih temu? |
|||||
nevem ni še na voljo ....
|
|||||
tudi če ti javi napako se da saj pri meni je šlo _________________ |
|||||
Whuhuuh, že updatamo; AJa tisti ki hočete JB, naj ne nalagajte kot sem slišal, ker naj bi to "luknjo" preko katere JB, zaflikati z 5.01; lp |
|||||
Pozdravljeni!
sylver priklopi telefon in zaženi iTunes pa bo šlo, saj meni je, pa sem imel isto težavo kot ti. Srečno |
|||||
Jap preko iphona meni nič ne najde glede updata |
|||||
preko OTA je vedno na voljo z zamikom, vsaj tako je bilo z betami...
|
|||||
Ali je dodana moznost izklopa 3g v nastavitvah?
|
|||||
še ipad :thumbsup:
_________________ |
|||||
čaki malo |
|||||
baje bi moralo sedaj biti tudi preko OTA ima kdo??
_________________ |
|||||
mah kje boš vlekel dol tistih 800MB ali še več...na kabel pa je :thumbsup: |
|||||
Ja, lihkar je začelo delati
![]() Nazadnje urejal/a dadooo Čet 10. Nov 2011 19:47; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Res je... Ceprav imam gor iOS 5.01 beta 2, je na voljo preko iTunes nadgradnja... To pomeni, da res posodobljena od beta 2 ...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 35, 36, 37 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |