| Novejše igre | |||||
Verjetno bo ena verzija Free (Trial), Gameloft pa verjetno cene ne bo nastavil tako nizko. Vse boljše igre od Gamelofta stanejo okoli 7 dolarjev
|
|||||
Kdaj bo mel pa Gameloft kakšne akcije da bodo appi za 0.79€??
|
|||||
Gameloft je imel lanski december - veseli december! Prav vsak dan so objavili, katero igro so znižali. Več si lahko prebereš tukaj --> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17589&highlight=gameloft
Sicer pa pričakujem nekaj takega tudi letos; pustimo se presenetiti! :thumbsup: _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
točno tako. Občasno imajo tudi zniđanja, ampak v teh primerih najnovejše igre vedno odpadejo. |
|||||
Mogoce kdo ve kaki sproziti pri temple run, takoj ko umres ponovni reborn? Kupil sem pod utilities samo ne vem kaj pritisniti da se sprozi...
|
|||||
Tista krila (v zgornjem desnem kotu) moras kliknit preden umres.
|
|||||
aha desni kot dobro bom pogledal
|
|||||
Mislim, da lahko aktiviras tudi z dvakrat tap po ekranu
|
|||||
Ze kdo sprobal Gangstar Rio?
|
|||||
kolikor sem videl na youtube je odlična, nisem še pa sprobal.
|
|||||
Ja takšna kot prejšnji gangstar
|
|||||
Tole zgleda RES obetaven špil!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
a zgleda tk mal ko GTA?
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
fantje hvala za tole… idealno za na ipad :thumbsup: :thumbsup:
_________________ |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
:LOOOL:
|
|||||
ali ima kdo mogože naloženo igro Real Racing 2?
je vredna tega denarja? lp in hvala _________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
jap :thumbsup:
Meni osebna "prva in edina" _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Je
|
|||||
Prva je CoD3 !!!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |