skratka, ne morem ustvariti particije.
ve kdo, kaj mi je storiti?
Nazadnje urejal/a Angus Pon 07. Nov 2011 15:41; skupaj popravljeno 1 krat
particija za win7 | |||||
![]() skratka, ne morem ustvariti particije. ve kdo, kaj mi je storiti? Nazadnje urejal/a Angus Pon 07. Nov 2011 15:41; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
naredi mu eno particijo mac osx extended sam da vidi kot dve particji, ter še enkrat poženi boot camp _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
![]() ne gre. a je še kaka druga rešitev, nujno rabim win7 Nazadnje urejal/a Angus Pon 07. Nov 2011 15:42; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
to ti je jasn znak da je neki z particijo narobe, popravi permision ter popravi napake na disku. NA žalost boš mogu. alt tipka pred bootom leva pa pojdi v recovery mode, izberi disk utility naredi to kar sem ti napisal _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
prej sem imel 85GB še prosto na disku, zdej sem pa uporabil vse te zvijače (popravilo dovoljenj, popravilo diska..) in imam kar naenkrat 5gb prosto. zdej sem šel pa sem popucal vse MOJE fajle, ki jih ne rabim, pa mam za silo 40 GB frej, sam to ni to, kje je preostali plac? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ampak vseeno ne morem namestiti win7 (narediti particije), pizda no :/ |
|||||
![]() |
|||||
hmm razdelek particij moreš videti, prav tako moreš videti koliko je zasedenega prostora. In glede na to da se neki s tvojim diskom dogaja, mi povej kaj ti je log fajl napisal ko si dal repair diska delati. _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
![]() IMG_1790 by Luksislo, on Flickr ampak zdej mi je ratal formatirat, problem je samo v tem, ker se mi winsi (piratski, na USB ključu) nočjo bootat. ostane pri tisti utripajoči črtici v levem zgornjem kotu do pol ure. gre pa za piratsko verzijo, iso je pa razširjen na USB ključ (ki je formatiran, postopek je izvedel boot camp assistant) grem za pol ure k kolegu po USB DVD pogon, pa da vidimo kako bo |
|||||
![]() |
|||||
USB DVD reader je deloval, zdej laufa win7 prek boot campa. ima kdo kakšno idejo, zakaj mi ne delajo zvok in airport (wifi) namestil sem bootcamp gonilnike, tako da res nevem kaj bi bil problem edit: stvar je taka, da mam bootcamp 4.0, vse drajverje KAO nameščene, a izkaže se da so zgleda nameščeni sam uni za grafiko pa čipset, ker ne dela ne net (wifi) ne zvok... pizda pa skos je treba neke driverje nalagat, MRŠ WINSI. (nujno pa nucam san andreas, ful se mi ga lušta) mam pa slovenske winse, je to kak problem al je ql? |
|||||
![]() |
|||||
problem je v tem, da si namestil slovenske winse in sedaj ti noče gonilnikov zložit, ker imaš gonilnike pisane samo za angleške, potegni od proizvajalca gonilnike s spleta, ali na novo nemesti windows 7 ang. ter slo. language pack in to je to. _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
slovenski so pa bli čist naključno, to sem ugotovil šele ko sem jih nalagat začeu ![]() še dobr da so bli freeleech tile slovenski ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
no pa smo dosegli namen ![]() _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |