Lahko iPad tudi kot telefon uporabljas?
| Vse o iPadu | |||||||
Lahko iPad tudi kot telefon uporabljas?
_________________ Lp, Nastja |
|||||||
iPad uporabljati kot telefon ne moreš.
|
|||||||
Najlepša vam hvala. _________________ Lp, Nastja |
|||||||
Sem gledal malo reviewe na youtube in se mi zdi iPad tako iPhone mar ne?
Ali ima morda več funkcij ? Samo, da ima večjo resulucijo ekrana, kar omogoča boljšo browsanje, in gledanje slik ter filmov tudi prek tv. |
|||||||
to je res da ima večji zaslon samo z ipad 1 in 2 nisem glih zadovoljen najbolj ker ni neka ostra slika ... ali se mi samo zdi ? |
|||||||
iPad 2 1024-by-768-pixel resolution at 132 pixels per inch (ppi) iPhone 4 960-by-640-pixel resolution at 326 ppi Vseeno pa lahko glede na lastne izkušnje komot rečem, da je slika na iPadu več kot dovolj dobra. Ja, nekateri pravijo, da je iPad samo večji iPhone. Ni čisto tako. Je marsikaj podobnega, pač, zaradi operacijskega sistema. Kamera na iPhonu je boljša, zaslon je boljši, sam dizajn je drugačen, procesorja v iPhonu 4 (A4) in iPadu (A5) sta drugačna. Zaenkrat. Do torka. Nazadnje urejal/a KMZZP Ned 02. Okt 2011 14:46; skupaj popravljeno 4 krat |
|||||||
nevem meni se osebno zdi na iphonu dosti boljša kot na ipadu. Ali pa je manjši zaslon pa imam samo previde hehe
Drugače pa tudi govorim iz lastnih izkušenj razen če z displayem kaj ni vredu |
|||||||
iPhone 4 ima prib. 2,4x več pikslov na palec kot iPad. |
|||||||
saj je res |
|||||||
KMZZP, kar se tice SMSov na iPadu nimas cisto prav: od torka naprej bo mozno posiljanje in prejemanje iMessages tudi na iPadu! Super funkcija!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
tut na navado mobilno omrežje se da klicat, ampak je treba imet jailbreakan ipad
Nazadnje urejal/a glukan Ned 02. Okt 2011 15:56; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Imessages so zakon
_________________ |
|||||||
Suureee - pri dvojki!
|||||||
Torej sem imel nekak prav mnenje? Pač nisem ga še nikoli imel v rokah itd. tako, da sem malo vas tu vprašo. No meni osebno je zelo všeč ta tanovi, vendar me nekako nemika da bi ga nabavil
|
|||||||
Lepo da nas povprašaš, ampak ima www.apple.com več kot odlične predstavitve svojih produktov; prav tako SPECIFIKACIJE svojih iNaprav.
|||||||
A je v Safariju kje moznost Find (im document). Ker namrec je kar zamudno it brskajoce po celem zakonu... Pogresam to opcijo kot jo imam v Safariju na MBP. Ali je samo jst ne najdem?
|
|||||||
Ko si na strani kjer hočeš nekaj najt, klikneš na iskalnik.
v iOS 4.x vtipkaš in greš čisto dol kjer piše find. v iOS 5.x pa se ti spodaj malo okence odpre. in tam vpišeš. |
|||||||
Mislim, da bo slika se najbolj zgovorna...
![]() |
|||||||
Omg!!! Vidva sta awesome! A je to sele zdaj z iOS5?
Namrec brez tega mi je blo branje zakonov in sodb ful neuporabno na iPadu, ker enostavno prebirat vse blesarije predno prides do bistva... Ni enostavno |
|||||||
Men najprej ni blo cist jasn, sam sm najdu tale video in zdj mi je :thumbsup:
http://www.youtube.com/watch?v=mzVFCJlnIM0&feature=youtube_gdata_player |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |