Wacom Bamboo Special Edition Pen & Touch - Medium | |||||
Zanimam se za nakup grafične tablice in me zanima ali je tablica, zapisana v naslovu topica dobra? Ali priporočate katero drugo slučajno? Hvala in lep pozdrav! |
|||||
![]() |
|||||
Prvo: za kakršno koli resno retušo/risanje mora pero imeti radirko in tablica čim več tipk. Drugo: A5 je spodnja meja uporabnosti (to pa pomeni, da moraš imeti na mizi ali v naročju dovolj prostora) Sam sem zaradi cene in stiske s prostorom pristal na Bamboo Fun in z njim naredim vse kar potrebujem, res pa je, da se mora roka pogosto stegnit na tipkovnico (tablica ima samo 4 gumbe in en drsnik). Bamboo Pen sem kupil hčeri, ki že pridno ustvarja, pero žal nima radirke in zato konica precej trpi. Tablica tudi nima tipk. Vsekakor pa, kupuj Wacom in ne kako drugo sranje. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sam sem se odločil, da bi rad za začetek ustvarjanja na grafični tablici nabavil nekaj, kar je kvalitetno in cenovno ugodno, zaradi česar sem nekako pristal pri firmi Wacom ![]() Zanima me samo nekaj: ali tale Wacom Bamboo Special Edition Pen & Touch - Medium ima pisalo z radirko? Hvala lp |
|||||
![]() |
|||||
Sam nekaj...a deluje grafična tablica (torej tale bamboo) v programih kot sta photoshop in illustrator? LP |
|||||
![]() |
|||||
Da, vse deluje brez problemov. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |