ampak že zaradi marketinga 99% ne bo na voljo na starejših modelih.
Hja, bomo vidli.Zdaj ni več Jobs glavni Človek, ki ni nikoli dal nič v dobrodelne namene, kljub lastnim miljardam, človek , ki je verjel, da če odmisliš bolezen (rak) - si domišljaš da je nimaš in jo lahko tako premagaš :LOOOL:. Če bi to reko za prehlad, se mi nebi zdelo tak smešno.
Drugače pa je bil pravi vizionar, ki je mel ob sebi dobre inžinerje, ki so uresničli njegove ideje, takoj ko je blo to možno.
Hja, bomo vidli.Zdaj ni več Jobs glavni Človek, ki ni nikoli dal nič v dobrodelne namene, kljub lastnim miljardam, človek , ki je verjel, da če odmisliš bolezen (rak) - si domišljaš da je nimaš in jo lahko tako premagaš :LOOOL:. Če bi to reko za prehlad, se mi nebi zdelo tak smešno.
Sam jobs je verjel v to, ni želel da bi ga odprli, nato pa mu je blo žal, da ni sprejel operacije in seveda podlegel bolezni - vrsti raka , katera je ozdravljiva. Ironija...
@badguy999 ocitno ne ves o cem govoris in verjames vsem bedarijam ki se pisejo po spletu. SJ je doniral ogromne vsote denarja, le da se s tem ni hvalil in dajal v javnost. Tip je zivel v navadni hisi, nosil jeans in crne majice...
SJ je postavil apple tako, da lahko deluje tudi brez njega. Sestavil je top ekipo, postavil je nacrte za prihodnost...
Sam jobs je verjel v to, ni želel da bi ga odprli, nato pa mu je blo žal, da ni sprejel operacije in seveda podlegel bolezni - vrsti raka , katera je ozdravljiva. Ironija...
Ironija je, da se ti kar naenkrat spoznaš na rakava obolenja.
Ne!
Ko ga je*e...ni mi bil brat, ne sestra, ne ljubljena oseba,..., 7 miljard nas je in vsak dan nas tolk in tolk rikne...
Kar je naredu je naredu izključno in samo zaradi tega ker je sam tako hotu in je sam mislu da to mora narest...in vse kar sem od njega kupu sem pošteno plačal...
Ironija je, da se ti kar naenkrat spoznaš na rakava obolenja.
Se pa jaz in je res ironija. In dnevno videvam ljudi, ki se dobesedno odločijo umret, ker pač niso verjeli zdravniku takrat (ali pa jih ta ni bil sposoben/zmožen prepričati drugače), ali pa jih je kdo v kaj drugega prepričal. Ali pa so taki kot Steve, mislijo da bo njihova metoda boljša. Žal.
Ne!
Ko ga je*e...ni mi bil brat, ne sestra, ne ljubljena oseba,..., 7 miljard nas je in vsak dan nas tolk in tolk rikne...
Kar je naredu je naredu izključno in samo zaradi tega ker je sam tako hotu in je sam mislu da to mora narest...in vse kar sem od njega kupu sem pošteno plačal...
tip je pač passé, gremo dalje...
LP
Misfits
kdo pa te je kaj silil v nakup tako dragih izdelkov?? sepravi si sam tele poglej na trgu je dosti konkurentov in se cenejših… timpa greš k najdražjemu in potem jokaš… eni ste res zamašeni :bonk: :bonk: :LOOOL:
imo tipom tipa "misfits" sploh nima smila odgovarjat direktno.
takih papkov ki majo vse od appla in potem "dvakrat pljunejo" čez pa se majo za alternativce je na internetu malo morje... kot muha. malo frcneš, pa se ne sekiraš.