| micro sim | |||||
Odrežeš si jo sam? Jst sm jo odrezal s pomočjo videa na youtube, dela BP
_________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
Ne bi se jaz ravno igral s tem, ker gre pri meni hitro kaj narobe ...
|
|||||
jaz imam micro sim adapter zraven katerega je tudi šablona kako obrezati sim v micro sim
nemoreš nič luftat en je še na zalogi če kdo potrbuje ZS |
|||||
jaz sem danes nesel moj sim odrezan na micro sim. vse lepo in prav, če ne bi tist norc potem obrezan sim slabo vstavil v tisti "adapter" (ki ostane od rezanja) in sedaj ne morem več dobit sim-a iz iPhona 3GS. ima kdo kakšen predlog kako dobit sim ven? če bi spodi odvil vijaka in dvignil ekran bi potem šlo?
|
|||||
Jap, display bo treba dol vzet. |
|||||
mi je uspelo ja. sem vzel display dol
|
|||||
kupil sem novi iphone 4s v UK. Doma sem "obrezal" SIM kartico. pa mi je telefon ne zazna.
Plz help hvala vnaprej |
|||||
novo micro sim pa bo
_________________ |
|||||
Pomoje, da je nisi dobro obrezal. Če lepo sede v oni predalček predvidevam, da si jo preveč?
Si mogoče probal katero drugo mikro sim? |
|||||
nisem sprobal nobene druge, upam da je kriva moja površnost. Zaklenjen pa ni ali? koliko sem izvedel so vsi iphone 4s odklenjene ali?
|
|||||
ni nujno ?! ORANGE ima zaklenjene v uk
_________________ .: Poceni apple hardware :. ZS |
|||||
ja to pa upam da veš ali imaš odklenjenega ali zaklenjenega _________________ |
|||||
Kaj tocno ti javi, ko vstavis SIM? |
|||||
kupil sem ga tu: http://store.apple.com/uk za 499£
|
|||||
piše, da ne najde SIM..
|
|||||
Pomoje si jo narobe obrnu... čip more bit navzdol...
|
|||||
obrnil sem ga tudi prav
|
|||||
pojdi po novo sim in ti jo bo zaznalo…!!!!! bo delalo… :thumbsup:
_________________ |
|||||
Ker je tema slučajno odprta, bom kar tle še moje vprašanje postavil: Pri nekem Mobitel servisu sem se pozanimal za nabavo micro-sim za iPhone 4S, pa mi je rekel, da mi jo bo raje kar obrezal (kolikor sem ga zastopil ima šablono po kateri odštanca micro sim velikost iz navadne sim), pa me zanima kaj menite - je verjetnost da potem kakšni kontakti povzročajo težave? Se bolj splača kupit microsim in si worry-free ali zastonj 'odštancati' staro sim...
|
|||||
če ti je taka panika dati za novo micro sim potem jo obreži!! drugace pa jo pojdi iskat k svojemu operaterju!!! konec konceu pa jo obrežeš pa če bo delala super drugace pa jo zamenjas in je… _________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |