Vprašanje za vse, ki imate bel iPhone4S (ali pa 4) - ste opazili kakšne težave pri odboju svetlobe ko fotografirate? ali kaj drugega, kar vas mogoče moti pri belem? Na tujih forumih sem zasledil omenjeno težavo, pa da je malce debelejši (v kar skoraj ne verjamem), itd.,....skratka lastniki niso najbolj navdušeni nad belim, čeprav izgleda res lep,...
1. nekja tem že odprtih na to temo
2. beli iphone 4 je prišel eno leto kasneje zaradi odboja svetlobe pri slikanju in so to odpravili, tko da najbrž niso ponovil napake pri 4s
3. si pogledal kok stare so novice ki si jih bral?
4. tista debelost so sam buče, pa tud če je 1/10mm debelej, se ne opazi razlike, ne bodo te na ulci zjebaval "hahah ti maš pa debelga "
Malce odstopanja vsekakor je... in ne samo med crnimi in belimi... ampak tudi med iPhone-i enake barve ...
Dokaz je recimo tale video, ki prikazuje Calypso Case, ki se tesno prilega iPhone-u 4... a eden lepo ostane v ovitku, ko ga obrnes, drugi pa pade ven ...
1. nekja tem že odprtih na to temo
2. beli iphone 4 je prišel eno leto kasneje zaradi odboja svetlobe pri slikanju in so to odpravili, tko da najbrž niso ponovil napake pri 4s
3. si pogledal kok stare so novice ki si jih bral?
4. tista debelost so sam buče, pa tud če je 1/10mm debelej, se ne opazi razlike, ne bodo te na ulci zjebaval "hahah ti maš pa debelga "
Zdravo
Pa da še jaz dam svoj lonček zraven.
Res je iPhone 4 bel za odtenek debelejši.Seveda se na oko to ne opazi.Pri original
Navigon avtonosilcu pa se to opazi,saj gre mace trše v njega kot kot obe predhodni štirici črne barve ki sem ju imel.lp
Malce odstopanja vsekakor je... in ne samo med crnimi in belimi... ampak tudi med iPhone-i enake barve ...
Dokaz je recimo tale video, ki prikazuje Calypso Case, ki se tesno prilega iPhone-u 4... a eden lepo ostane v ovitku, ko ga obrnes, drugi pa pade ven ...
Tale ima očitno kak kompleks... :bonk: Sej pa je jasno, da niti ena stvar ne more biti popolnoma identična drugi. Že zaradi same obrabe strojev pri izdelavi... da se ne omenja še ostalih dejavnikov...
Sej pa iPhone ni neka precision handcrafted pol miljonska diamantna ura. To je consumer produkt, ki se prodaja/štanca v miljonskih nakladah. Taksna minimalna odstopanja so sprejemljiva.
Če že so kakršna koli odstopanja, drugi iPhone ni kar tako padel ven iz etui-ja, ker bi bil za milimeter ali dva debelejši, ampak zaradi širine, na kar pa mislim, da so "frajerji" nekaj eksperimentirali, da je izpadlo, kakor pač je. Da bi pa bile razlike v širini samega telefona pa še nisem nikoli nikjer zasledil.
Zdravo
Pa da še jaz dam svoj lonček zraven.
Res je iPhone 4 bel za odtenek debelejši.Seveda se na oko to ne opazi.Pri original
Navigon avtonosilcu pa se to opazi,saj gre mace trše v njega kot kot obe predhodni štirici črne barve ki sem ju imel.lp
tud jst mam belo 4ko, in sm mel navigon nosilec, pa sm mel isti problem da je šel telefon zelo na tesno not, če sem mel gor zaščitno folijo, se ji je folija mečkala, ko sem ga vstavil not, zato sem ga tudi prodal. Očitno je bila res debeilina problem.
Kot vidim, ste se res razpisali - večino objavljenega sem že prebral sam, tako da res prosim, pričakujem kakšen komentar od LASTNIKOV 4S iPhona!
Hvala obema, ki sta napisala svoj komentar iz lastnih izkušenj,....
Kot vidim, ste se res razpisali - večino objavljenega sem že prebral sam, tako da res prosim, pričakujem kakšen komentar od LASTNIKOV 4S iPhona!
Hvala obema, ki sta napisala svoj komentar iz lastnih izkušenj,....
Kolikor vem, ti je kar nekaj lastnikov 4S podalo mnenje. Za tvoj "problem" pa bi bil verjetno idealen lastnik dveh 4S, torej belega in črnega.
dejstvo je da če je razlika, je zanemarljiva in je brezveze govoriti o njej, tukaj je govora o desetinki milimetra mogoče, pa še to zelo redko. Ne vem kaj bi ti rad slišal.
Mislim, da se je bv ubadati s takimi malenkostmi, ker kolikor se kvalitete izdeleve in materialov tiče mislim, da je iphone daleč pred konkurenco, tako da desetinka milimetra gor ali dol. Vzemi tisto barvo, ki ti je bolj všeč pa ne glej na desetinko milimetra
Mislim, da se je bv ubadati s takimi malenkostmi, ker kolikor se kvalitete izdeleve in materialov tiče mislim, da je iphone daleč pred konkurenco, tako da desetinka milimetra gor ali dol. Vzemi tisto barvo, ki ti je bolj všeč pa ne glej na desetinko milimetra
No ja, imel skoraj vse iphone do sedaj, samo poveličevat pa spet ne smeš stvari, kvaliteta se meni zdi da pada z leta v leto, tudi te high-materiali in stekla ki naj bi zdržala nwm kaj vse pa vidim 4-ko po pol leta, vso spraskano ob robih... pa ne mi sedaj govorit da ga ni merkal pa nwm kaj, pač ga je uporabljal, metal ob tla ga pa že ni, skratka ni vse kot je bilo, vsaj meni se zdi
No ja, imel skoraj vse iphone do sedaj, samo poveličevat pa spet ne smeš stvari, kvaliteta se meni zdi da pada z leta v leto, tudi te high-materiali in stekla ki naj bi zdržala nwm kaj vse pa vidim 4-ko po pol leta, vso spraskano ob robih... pa ne mi sedaj govorit da ga ni merkal pa nwm kaj, pač ga je uporabljal, metal ob tla ga pa že ni, skratka ni vse kot je bilo, vsaj meni se zdi
Saj ne pravim, da ni prostora za izboljsave in vsekakor je treba telefon pazit verjetno bolj kot kateri koli drug zaradi stekla in to. Pa vseeno imam par kolegov, ki imajo 4ko ze eno leto pa vseeno izgleda kot nov. Je pa res, da so bili prvi iphoni bolj "durable" kot pa sta 4ka in 4s.
Jaz imam belo 4ko in v službi sem že na desetine črnih štiric nameščal, aktiviral,... pa lahko 100% potrdim, da med njimi niti eden ni bil debelejši ali tanjši od moje štirice... tako da kupiš barvo ki ti je bolj všeč.
Zaradi debeline ne rabis skrbet, saj so to ponavadi ženske skrbi pri kakšnih drugih zadevah, ne pa moške pri telefonih.