Transmission
| uTorrent for Mac (MicroTorrent) | |||||
Transmission
|
|||||
Interšpar
Not what I asked for. Transmision ima tudi svoje buge.. |
|||||
Meni osebno je uTorrent veliko boljši od Transmissiona
_________________ DJ Nobo Dyy |
|||||
Meni pa je najboljsi Vuze, ni pa micro torrent.
|
|||||
Bi mi lahko kdo razložil zakaj mi zmeraj tako niha hitrost. Včasih so ta nihanja večja včasih manjša. Ima kdo podobne težave? Zgleda pa takole...
http://www.shrani.si/f/3W/8C/nJiJ22Z/screen-shot-2011-11-08-a.png _________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||
To sem tudi jaz opazil pri utorrentu... Meni na Vuze recimo hitrost veliko manj niha, nevem pa zakaj je temu tako.
|
|||||
Tudi jaz imam težavo in sicer s transmissionom in utorrentom.
Hitrost downloada je normalna (okoli 300kb/s kar je za moj internet povsem normalno), upload pa je izredno počasen (nikoli več kot 5kb/s). Najprej sem imel transmission, ki sem ga nato zamenjal z utrorrentom (najprej sem na novo naložil transmission vendar ni bilo razlike zato sem naložil utorrent) vendar je stvar sedaj popolnoma enaka. Omejitve hitrosti uplouda nimam nastavljene nikjer... Ali bi moral nastaviti še kaj drugega oz. kaj bi lahko bilo narobe? Hvala za vaše odgovore |
|||||
wow pa ti mas sintisajzer namest torrent klajenta. Neki med sawtoothom in triangl LFOjem. zakon
Drgac pa Deluge je najbolj agresiven klient za seedanje trenutno. Jaz ga nucam na seedboxu sicer (mam na izbiro se transmission ter rTorrent/wuTorrent) ampak Deluge ga owna totalno. sem mel tut po 2TB UL v 3 dneh. _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
ker ne najdem prave teme si bom kar to sposodil.
Zanima me kje pobirate pesmi, poznam stran thepiratbay, mojblink, partis, s tem da tu večino krat ne najdem pesmi ki jo iščem.... zanima me pa pred vsem kje bi se dalo dobit cele cd-je? Hvala. lp. _________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
trackerja what.cd in waffles.fm Sam priti noter je hudič + obdržati ratio.
|
|||||
kje iščete, oziroma dol dajate mp3 musko? kje je baza zelo velika?
hvala, lp |
|||||
jaz kar prek iTunesov:)
|
|||||
Kaj pa youtube? |
|||||
No saj veš, da nisem to mislil. Sicer tudi sam kupujem mp3, ampak le tiste zaradi katerih kaj zaslužim.
Agerg hm, preveč dolgotrajno, kvaliteta, .. na torrente ciljam. |
|||||
Mi lahko kdo pošlje nastavitve za utorrent 1.8.4 (mac verzija). Ful se mi čudno obnaša download (počasnost, prekinjanje itd...)
hvala |
|||||
Transmission. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
enako je na transsision
|
|||||
Potem so krive nastavitve na firewallu routerja (ali firewalla na Macu).
|
|||||
ne znam popravit, sem čisto nov na macu
|
|||||
Na iMac imam OS 10.8.4 in torrent 1.8.4.
delovanje internet se mi po domače povedano, upočasni skoraj na nič prenosa na vseh napravah priklopljenih na internet, če na utorrentu download-am film. Tudi, če omejim hitrost prenosa na na 5kb/s se mi stanje ne popravi. Poskusil sem že nastavljati utorrent glede na priporočila iz raznih forumov, vendar ni pomagalo. Če utorrent zaprem se čez nekaj časa hitrost prenosa popravi. Ne vem ali je težava v OS, utorrent nastavitvah ali ruter (linksys 54)? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |