Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
iOS Lion in iCloud - razočaranje!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 04.11.2011 08:52:12
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ocitno ima tvoja punca od kolega account vpisan da je dobila. Res ne vem kaj nekateri delate.

Meni je ze v beta fazi vecinoma delalo ok, sedaj dela brez napak mi. iMSG uporabljam konkretno dnevno, ker ima vecina frendov iOS5 ze gor. iCloud synca vse ql... Backup se dela lepo, photo stream deluje..
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 04.11.2011 08:59:47
Očitno nima vpisanega Smile Imam vsak dan to napravo v roki in pač vem Smile Potem imaš pač srečo, eni je nimamo Smile Jaz nisem več ravno navdušen nad vsem skupaj, žal... Saj pravim, dam jim še eno šanso do drugega leta potem pa bomo vidli kaj pa kako.... Pa da se zastopimo, od kar imam Applove izdelke je vedno vse laufalo BP in sem bil neverjetno zadovoljen.... Zadnje pol leta pa pač ne moram več tega trdit 100%....
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 04.11.2011 09:03:42
Nekaj sigurno nekdo od vaju nima ok nastavljeno, ker kr tako ne bi dobila sporocila, ki je bil misljen za drugi account/telefonsko...
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 04.11.2011 09:20:30
da še jaz povem mojo videnje za cloude, ki se dnevno srečujem z tem. Omenjen je bil MS in kaj vse ponuja v cloudu ne mislil samo lajf storitev, ampak tudi hostanje exchange, azur aplikativnih storitev, sharepoint itd... in morem priznati, da še za nobeno firmo v Slo. nisem slišal, da bi že te storitve, sicer je res da office 356 še ni in bo vsak čas (tukaj vidim potencial) za ostale storitve pa nisem glih prepričan, da se bodo koristile na polno, sploh po tem ko so na delu razne hekerske skupine zadnje čase in tudi cloude se bodo enkrat lotili..... Mi pa smo v podjetju postavil i privatni cloud ter hosting, tukaj pa vidim nekakšen "lokalni" potencial, da lepo svoje stranke spraviš k sebi jim ponudiš cloud ali hosting storitve jih manj stane, ti vzdržuješ centralno vse strežnike in to je to in mislim da se bo to velik obolj prijelo kot pa javni oblaki. Tukaj pri Applu pa je icloud nastal za samo specifična opravila (kontakti, dokumenti, slike, aplikacije.....) da so shranjeni na cloudi in ne velika večina storitev, saj mora apple še vedno prodajati svoje consumer produkte in tako zagotavljati razvoj in dizajn za nas privržence Wink in ne tako kot MS, ko lahko že uporabljaš navaden terminalček in uporabljaš v cloudu skoraj vse storitve... in apple pristop oz. način mi je veliko ljubši kot pa MSjev, je pa res da so še pri icloudu si pustili veliko lufta ter tudi veliko za same razvijalce. Bili pa videli

mail: grega@sistemko.net
web: www.sistemko.net
041817919
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ravne na Koroškem
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 04.11.2011 09:23:52
Cavallo je napisal/a:
Ma kurac, to je osnova ki bi morala delat.... Da ne govorim o iMessages... polomija, sem izklopil po parih dneh Smile Sem poslal kolegu SMS preko iMessages in je dobila moja punca ta SMS in kao, da ji je on poslal (kolega kateremu sme jaz pošiljal to).... Polomija brez primere Smile

Punca je dobila SMS, ki si ga ti poslal kolegu? Dobila pa ga je z njegove številke? Surprised
In kaj ima zdaj tu zravn Apple in iMessages? Daj ti rajš pri tej stvari preveri kaj drugega ne pa krivdo valit na aplikacijo, ki pošlje SMS iz ene na drugo številko... :bonk:

LP
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 04.11.2011 09:28:25
nayreth je napisal/a:
Punca je dobila SMS, ki si ga ti poslal kolegu? Dobila pa ga je z njegove številke? Surprised
In kaj ima zdaj tu zravn Apple in iMessages? Daj ti rajš pri tej stvari preveri kaj drugega ne pa krivdo valit na aplikacijo, ki pošlje SMS iz ene na drugo številko... :bonk:

LP

No poba, umeri jajčka. Stvar sva testirala in to se je zgodilo.... Nič drugega ni in fertik. Če si pa možganski maloposestnik in pač ne zastopiš, da se napaka lahko zgodi potem ti pa pač ne moram pomagati. In ne, aplikacija ne pošlje SMS iz ene številke na drugo, vmes je posrednik (Apple, kit udi preveri če je iMessages sploh na razpolago itd.). Ne vem zakaj moraš potem aktivirati iMessages in FaceTime itd. če samo pošlje SMS iz ene cifre na drugo? NE razločiš med SMS in iMessages...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 04.11.2011 09:34:28
SMS-a ne posilja apple/imsg ampak gre preko tvojega ponudnika. iMSG preveri ali naslovnik ima imsg aktiviran/dosegljiv, v kolikor ni senda navaden sms aplikacija na tvojem iphonu kot j to pocela prej.

Torej tebi ni poslalo sms-a punci napacno ampak imsg. Ampak ze tukaj je mala verjetnost, da ravno potem nekdo iz tvoje druzbe dobi. Razen ce server preverja tvoje kontate in kr poslje nekumu iz tvojega imenika, ki ima imsg vklopljen.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 04.11.2011 09:38:07
Čak čak, meni je to jasno Smile To morajo očitno drugi razumet Smile Fora je, da njegovega kontakta nima nikjer, dobila je pa iz njegovega maila, ker maš pač lahko email kot ID za imsg... Mene je samo poklicala, da je dobila sporočilo "test blabla" od tega pa tega.. In to sporočilo sem jaz poslal njemu, ker očitno ni še vsem jasno Smile Dobila ga je pa ona kao od njega Smile Moral bi ga pa dobiti on od mene....

Še enkrat ne pljuvam po Apple smao pač govorim kar je bilo in pač povem, da nisem več ravno zadovoljen tako kot sem bil, that's it, naj se ne počuti noben ogroženega Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 04.11.2011 10:17:08
Cavallo je napisal/a:
No poba, umeri jajčka. Stvar sva testirala in to se je zgodilo.... Nič drugega ni in fertik. Če si pa možganski maloposestnik in pač ne zastopiš, da se napaka lahko zgodi potem ti pa pač ne moram pomagati. In ne, aplikacija ne pošlje SMS iz ene številke na drugo, vmes je posrednik (Apple, kit udi preveri če je iMessages sploh na razpolago itd.). Ne vem zakaj moraš potem aktivirati iMessages in FaceTime itd. če samo pošlje SMS iz ene cifre na drugo? NE razločiš med SMS in iMessages...

Poba bi ti komot lahko bil fotr, tak da se ti malo umiri. Naredi domačo nalogo, preberi kako stvar deluje preden komentiraš kakršnakoli jajčka ali kaj drugega. Če si se ti počutil ogroženega in takoj pomislil na kriva pota med tvojo in kolegom je to tvoj problem, ne pa moj. Jaz sem imel v mislih napačne nastavitve, napako pri registraciji poštnega predala, preusmeritve, ipd.

99% uporabnikom dela kot mora. Očitno je problem na strani 1% ostalih, ne pa na samem sistemu. Ok?

LP
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 04.11.2011 10:23:38
Ne, ni ok ata Smile Ker ne bereš kar človek piše.... In še zdaleč od tega, da bi imel razčiščena pojma SMS in iMessages... Še enkrat preberi kako je zadeva potekala in dvomim da so nastavitve, namreč zadeva je nekoč delala.... Ne vem zakaj imajo nekateri uporabniki probleme z 4S baterijami? So spet oni krivi?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 04.11.2011 10:29:17
A daj, to pa je težko verjeti. Kvečjemu imaš ti kak zameštraj v address booku. Samo od sebe dvomim da bi tako zajebalo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 04.11.2011 10:36:29
Cavallo je napisal/a:
Ne, ni ok ata Smile Ker ne bereš kar človek piše.... In še zdaleč od tega, da bi imel razčiščena pojma SMS in iMessages... Še enkrat preberi kako je zadeva potekala in dvomim da so nastavitve, namreč zadeva je nekoč delala.... Ne vem zakaj imajo nekateri uporabniki probleme z 4S baterijami? So spet oni krivi?

Lej sine Smile , čisto brezveze, da se tu spuščaš na krkšnkoli nivo se že.
Če imaš težavo se bodo(bomo) vsi potrudili, da ti jo pomagamo rešiti.
Ni pa treba bit osebno prizadet. Smile

LP
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 04.11.2011 12:14:10
Ati, nisem prizadet in tut nimam problema Smile napisal sem samo mojo izkusnjo, to je vse Smile nisem hotel nic od nobenega Smile no, dejmo gmh, nas bo fotr namahu, pa bomo mel Wink
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #34   Objavljeno 04.11.2011 21:22:44
Zakaj mi je tole glede iMessage nekam znano?

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #35   Objavljeno 04.11.2011 21:35:03
Fantje, jaz mam popcorn, dajte nadaljevat.

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #36   Objavljeno 04.11.2011 21:53:20
sekundek je napisal/a:
Zakaj mi je tole glede iMessage nekam znano?

Ne vem Smile Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #37   Objavljeno 04.11.2011 22:01:12
Cavallo je napisal/a:
Ne vem Smile Wink

Mogoce sta pa vidva tista dva prjatla Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #38   Objavljeno 04.11.2011 22:02:28
agerg je napisal/a:
Mogoce sta pa vidva tista dva prjatla Smile

Mogoče Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 04.11.2011 22:03:16
skika je napisal/a:
Fantje, jaz mam popcorn, dajte nadaljevat.

haha :LOOOL: :LOOOL: :LOOOL: :LOOOL: :LOOOL: :LOOOL:
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #40   Objavljeno 05.11.2011 09:32:01
kar se iMessage tiče je malo samosvoj. Da je problem v operaterju, da nekaj ne moreš aktivirat je čist mimo. Pa je stvar v beta1 in beta2 delovala. Ko pride ven pravi release, pa stvari, ki so delovale, prenehajo.

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani