pomoč pri nakupu mobitela
|
Stevie Jobs
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 04.11.2011 00:00:43 |
|
In kaj fali, če pod ostalo odpre to temo? Saj zato je forum Razno -> Ostalo ..
Še nekaj besed na to temo. Imel sem v nekajmesečni posesti telefone z naštetimi OS-i, vključno z Windows Phone 7 in ti lahko zagotovim, če nerad eksperimentiraš po sistemu in imaš rad tekoč in hiter vmesnik, je Windows Phone 7 pravi zate. Na drugi strani če imaš rad odprtost sistema, nalaganja vsemogočih vmesnikov, servisov itd, potem izberi Ace-a. Definitivno pa ne bo bolj tekoče delal od Omnie.
Uporabniška izkušnja bo v vsakem primeru boljša na Windows Phone 7 telefonu.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 04.11.2011 00:05:36 |
|
Pa saj so mu lepo odgovorili.
Jaz tudi na tem forumu vprašam stvari, ki niso strogo povezane z Applom. Predvsem zato, ker dobim dobre odgovore. In večina folka na tem forumu sodeluje zato, da pomaga in ne zato da v prepirih zdravi komplekse.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 04.11.2011 00:12:05 |
|
Definitivno S. Omnia 7 sem se kakšen mesec nazaj malo igral na simobilu dela k podmazan res prijazen OS.. 
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 04.11.2011 00:22:09 |
|
amen je napisal/a: | zakaj že? ker napišem resnico... da to NEsodi SEM... imaš alter forume... mobisux ali kaj je že bilo ali je še.. .nevem...
to je zdaj taka fora... kot če grem na WINDOWS forume spraševati o apple-ovih produktih... saj se vse lepo vidi da jih je večina lenih da bi malo poiskala.. MALO potrudila pobrskati ... |
sem odpr temo in na slo-techu in na mobisuxu in sem vse skupaj dobil 2 odgovora, ki sta manj kot pomagala..
Tle pa sem dobil takoj odgovore, mnenja in dost dobre informacije..
Očitno ni tako pomemben kater forum ampak kakšni uporabniki so na forumu..
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 04.11.2011 07:38:55 |
|
Vzemi omnio, puinca ma andorida, mtka ma andorida, pa so skoz problemi. Jst osebno če nebi mel Iphona, bi vzel omnio z windows phone.
PS: *Amen, maš doma striktno apple izdelke? forum je namenjen tudi drugim stvarem, ne samo appple apple apple... In prav je da se razgablja tud o drugih stvareh, tud če bi vprašal kakšen vibrator nej bejbi kup, bi blo primerno vprašanje za ta forum, če bi dal pod temo razno 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 04.11.2011 08:51:46 |
|
KUpi Omnio 7, ce hočeš imeti telefon, ki ti bo delal brez nenehnega pipanja od prve naprej.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: PREKMURJELAND |
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 04.11.2011 08:59:36 |
|
MoMan je napisal/a: | sem odpr temo in na slo-techu in na mobisuxu in sem vse skupaj dobil 2 odgovora, ki sta manj kot pomagala..
Tle pa sem dobil takoj odgovore, mnenja in dost dobre informacije..
Očitno ni tako pomemben kater forum ampak kakšni uporabniki so na forumu.. |
no vidiš.. to pa je lepo in pošteno da tudi to poveš...
lp
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Škofja Loka |
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 04.11.2011 09:14:31 |
|
1-2-3 je napisal/a: | sam tok na hitr te so windows phone in ne windows mobile ker mobile so bili bol kot ne en crap. no in če bi se jst odloču bi vzeu omnia 7. sam uporabniški vmesnik je izredno prijazen, zelo tekoče (veliko bolj kot android) edin minus je mogoče malo slabše zastopan marketplace, ki pa napreduje. sploh pa je sedaj prišla nadgradnja->mango ki ponuja kr neki novih in dobrih stvari. drgač pa zagotovo glas omnii 7  |
Opa se opravicujem za napako 
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Črnomelj |
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 04.11.2011 09:21:11 |
|
Windows Mobile je skor tolk slab kot Symbian !!!  WP 7 mi pa izgleda zelo prijazen in kvaliteten,... Moj glas bi sel Omnii...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 04.11.2011 10:02:10 |
|
Ce te ne moti dejstvo da se izgleda vmesnika telefona ne da spreminjati(v smislu da bos naslednje leto ali dve gledal zgolj tiste kvadratke, ki jim lahko spreminjas barvo(to je pa tudi vse), bi ti predlagal omnio. WM7 je sicer nov OS, tako da nima toliko naprednih funkij ter aplikacij kot npr. Android ali iOS. Je pa zanesljiv, hiter, ter prijazen do uporabnika, kar mislim da je v koncni fazi najbolj pomembno.
Na androidu bos po drugi strani lahko pocel kar bos hotel, ti pa tudi slucajno ne bo delal tako tekoce kot WM7, sploh na telefonu kot je galaxy Ace. Je pa cenejsi 
|
 |