Maestro bo za nedirektne (posredne) bremenitve bolj no-go.
| iTunes in kreditna kartica | |||
Maestro bo za nedirektne (posredne) bremenitve bolj no-go.
|
|||
Kak pa iTunes gift app, a to ti lahko kdo iz celega sveta pošlje??
|
|||
Gift card velja samo v tistem iTunes Store-u, za katerega je kupljen... Recimo U$ Gift Card deluje samo v U$ iTunes Store, ITA Gift Card deluje samo v ITA iTunes Store-u ... Za SLO iTunes Store NI gift cardov ... Edini nacin za nakup so kartice, ki sem jih ze omenil zgoraj ...
|
|||
Ja gift card je zelo elegantna možnost.
Sam odvisno kje imaš račun. Za ameriške (kjer so aplikacije zelo cenejše) je recimo možnost: http://www.buyfrompowerseller.com/ Imajo PayPal in so zanesljivi (5x naročil, 5x bp) |
|||
Aplikacije zelo cenejse???
Aplikacije so ponavadi po 0,99U$D brez davka in ista apliakcija stane v SLO iTunes Store-u 0,79€ z davkom ...
Res so zelo cenejse ![]() |
|||
Potem pošleš iTunes gift card za slovenijo za 10€? Enga bi kupil.
|
|||
Sem ze malce prej napisal tole:
Pa se v tej temi nisem zasledil, da bi jih kdo prodajal ... V rubriki MALI OGLASI pa se sem im tja pojavi kdo, ki prodaj U$ iTunes gift carde ... |
|||
Pa kako to če sem ga jaz pred 5 minutami videl da so??
http://www.apple.com/legal/itunes/appstore/si/terms.html Piše iTunes give card kupljeni v sloveniji, ... Nazadnje urejal/a Axro3 Čet 03. Nov 2011 10:17; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
Kje si to videl?
|
|||
Ko he izšel IOS 5 ima tudi Slovenija to. Tle piše:
http://www.apple.com/legal/itunes/appstore/si/terms.html Drugače pa tako kot sem jaz videl jih je možno le kupiti na računalniku v iTunes. |
|||
To je samo prevod splosnih pogojev ... In nikjer ne vidim, da bi se kje prodajale SLO iTunes darilne kartice ... Ta trenutek je edini nacin preko ene izmed kartic, katere so zgoraj navedene ...
Verjetno si se "spotaknil" ob tole:
Kar pa se ne pomeni, da so take kartice tudi dejansko ze na voljo... Bodo pa verjetno enkrat v bliznji ali dalnji prihodnosti In preko iTunes se nikoli ni dalo kupiti iTunes gift kartic... Da se jih samo v Apple Online Store... ki ga pa v Sloveniji tudi se nimamo ... |
|||
Zakaj pa potem na računalniku v iTunes kaže v zgornjem kotu desto buy iTunes gift card??
|
|||
Klikni, pa bos videl kaj se bo zgodilo,...
|
|||
Ja Men je odprlo pa napisalo kako naj jaz kupim gift card prek emaila Ali da mi sfotokopira
|
|||
Potem se pa ocitno da na tak nacin... probaj in porocaj
|
|||
Ja edino ena težava je jaz nimam prave plačilne kartice za v iTunes.
|
|||
Sem probal... in res deluje
Ce mi nakazes 10€, ti jo posljem ... Poslji zasebno sporocilo Postopek pa je takle:
![]() |
|||
wow! to pa je zdaj nekaj novega! hudo!
|
|||
A to je v slo storu al v US?
EDIT: sem opazil da mi deluje v US storu. Kul zadeva |
|||
To je na slo store
Nazadnje urejal/a Axro3 Čet 03. Nov 2011 13:54; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |