http://www.bolha.com/oglas3319909
16ke prodaja za 270 evrov. Sem mu za hec pisal mail, da vidim, kaj bo odgovoril.
| Zanimiva cena iPhonea na Bolhi | |||||||
http://www.bolha.com/oglas3319909
16ke prodaja za 270 evrov. Sem mu za hec pisal mail, da vidim, kaj bo odgovoril. |
|||||||
Najboljs zanimive so tele besede
|
|||||||
Ja, ker je tip verjetno fasal kopico takih mailov kot je moj sprasujocih, ce so aparati res originalni.
Skoda, da nisem celjan, bi sel pogledat aparate. |
|||||||
Mene je pa še najbolj tole zmotilo:
Nekako sem dobil po temle filing da ga v živo ni moč videti in da je mogoč prevzem samo po pošti. Kraj pa si lahko vsak izmisli na bolhi. |
|||||||
Jaz tudi mislim, da je nateg... in da dobis potem po posti cegu
Ali pa nekdo zeli zbiti cene ostalim... in se na maile sploh ne javlja... ali pa ti pove, da so ze vsi prodani... Zase vem, da ce bi imel par takih in bi jih imel moznost prodajati po taki ceni, ne rabim nobene bolhe... za tako ceno bi vse slo tako med kolegi |
|||||||
Aja... meni se sploh ni zdelo vredno casa, da bi vprasal kaj po mailu...
Ce bos dobil odgovor, javi, da vidimo, kaj bo (ce bo) odgovoril |
|||||||
Enkrat sem nekoga vprašal po mailu za iPhone 16GB, ki naj bi se prodajal po podobni ceni. Seveda sem dobil odgovor da je telefon že prodan, taisti prodajalec pa je nato podal ponudbo za en drug iPhone 16GB v avkciji... res profesionalno.
_________________ Lp Bench |
|||||||
No, cena morda ni tako za lase privlecena, glede na to da poznavalci vemo, da je cez dobra 2 tedna wwdc, kjer bo skoraj sigurno predstavljen nov iPhone.
|
|||||||
A ste opazili, da se ga v store.apple.com ne da več kupiti. So jim očitno pošle zaloge teh starih modelov.
|
|||||||
Že kar nekaj časa... |
|||||||
Dejansko se nekaj "kuha" glede novega iTelefončiča ..
.. superca - jst pa glih karto za NY uplaču za mesec avgust .. |
|||||||
Baje se jih se dobi... zaloge pridejo in grejo... in moras imeti sreco, da si ob pravem casu na pravem mestu...
Kolega je nedolgo tega v San Franciscu dobil tri ... bil pa v Apple Storu, pa so mu rekli, da jih ni... klical naslednji dan, so rekli, da so jih ravnokar dobili, bil 15 minut zatem v Apple Storu, placal in odnesel... |
|||||||
Rad bi samo povedal, da so Kitajci nardili kopijo iPhone-a, ki se prodaja po svetu od 100 EUR naprej. Tako da je bolje, da si greš telefon ogleda...
lp Klemen |
|||||||
ampak v sloveniji še stari iphone ni uradno kaj šele novi
|
|||||||
Ga ma kolega in jih ne moreš enačiti niti na 10metrov.. Je pa tale oglas za 350EUR za iPhone 16GB resničen, saj je enega kupil kolega. |
|||||||
Kako 350€? Saj pise 270€... |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |