idavid4 je napisal/a: |
windowsi???? |
Glede na tvoje prejšnje pote....svetuj mu naprej :LOOOL:
iTunes se ne odziva - kako naprej? | |||||
Glede na tvoje prejšnje pote....svetuj mu naprej :LOOOL: |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() iMarolt, uporabljas iOS5 ? ... Oz. ce se ne, a ga mislis kmali nalozit ? ... Ce je tvoj odgovor v obeh primerih NE, potem si nimas kaj delat preglavice.... Zbrisi iTunese po pravilnem postopku, ki ga bo google nasel,... Ter nalozi katero starejso verzijo,... Ali pa ce se enkrat probas instalirat zadnjo verzijo,... In ce bo tudi takrat kaj hecalo, potem pa dej kaksno starejso verzijo,... Je pa ves problem nekje okrog driverjev,... Mene je tudi hecalo, ampak se nisme tolk obremenjval,... Potem sem pa enkrat najprej telefon prikljucil, nato pa zagnal iTunes,... In mi je zacelo delat... ![]() ![]() EDIT: Prispevek: #23 Objavljeno 10.12.2010 19:25:19 Torej... Danes... Nevem zakaj... Sem si reku, da bom probal nekaj drugega... Da bom najprej zagnal iTunes in sele nato prikljucil telefon,... In kaj ? DELA !!!! Kje je fora, da ga ne zazna, ce ga najprej prikljucim.... ? Sem sel poiskat svoj stari prispevek,... Prej sem se malo zajebal,... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |