imam odklenjenega hrvaškega iphona 3GS. sim kartica ni vstavljena pa mi vseeno levo zgoraj piše searching (čez nekaj časa no service). ko dam sim noter me sploh ne vpraša za pin in se nič ne odziva.
ve kdo kako bi to rešil?

| iphone 3GS - ne zazna sim | |||||||

imam odklenjenega hrvaškega iphona 3GS. sim kartica ni vstavljena pa mi vseeno levo zgoraj piše searching (čez nekaj časa no service). ko dam sim noter me sploh ne vpraša za pin in se nič ne odziva.

ve kdo kako bi to rešil?  | 
	|||||||

kako lahko imaš hrvaškega odklenjenega ? Z čim si ga pa odklenil JB ? 

Pol je zaklenjen vseeno pa JB ne deluje ali pa nimaš JB in ti zato ne deluje? Ti je prej delovalo, kateri os, JB ... Malo bolj podrobno opiši! _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS  | 
	|||||||

ja prek JB

prej mi je delovalo potem sem ga updateov iz 4.3.3 na 4.3.5. verjetno JB ne deuje. a to ga še enkra JB - kam pa bo delovalo?  | 
	|||||||

Hehe... v prvem postu ni nic omenjeno, da si nadgradil...  

Prek JB se ga ne da odklenit... Lahko si ga edino tako, da si pereko Cydie namesti UltraSn0w ... Napisi se postopek, kako si nadgradil iz 4.3.3 na 4.3.5 ... Se bojim, da si povozil baseband ... in sedaj UltraSn0w ne more vec odklenit iPhone-a ... tako, da je edina pot, da iz iPhone-a naredis invalida in nanj posnames iPad baseband ... Najprej torej napisi cimvec podatkov, kaj vse si ze pocel... Potem bomo pa lahko dalje razgljabljali  | 
	|||||||

iphone že ma baseband 06.15.00

potegnu sm dol iPhone2,1_4.3.5_8L1_Restore in ga prek itunsov naložu potem sem ga JB naložil, prek cydie naložu ultrasn0v in me ni več uprašal za pin ko sem vstavil sim. na vrhu pa je pisalo searching tudi ko sim ni bila vstavljena.  | 
	|||||||

Ce ze imas gor iPad baseband, potem lahko gor das samo custom firmware ... Uradni firmware niti ne vem, kako ti je uspelo namestiti brez napak ... 

| 
	|||||||

javu mi je error 1015 po tem  pa z tinyumbrella. 

| 
	|||||||

Ce je javil error 1015, potem dvomim, da je zadevo ustimal do konca  

Sicer prakticnih izkusenj nimam kaj dosti s temi "invalidnimi" postopki  | 
	|||||||

Jaz pa mislim da si po napisanem naredil vse prav samo mogoče se je kje kaj zataknilo ! Tipično CRO in JB ! Zato poiskusi še vse enkrat narediti (kao restor in set as new) po mojem bo potem delovalo.

Drugače pa si preberi malo cro iphone in težave na forumu in mislim, da najdeš veliko uporabnih stvari. _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS  | 
	|||||||

sem ponovil in še zmeraj išče omrežje čeprav ni notri sim kartice. ko jo vstavim notri je sploh ne zazna. 

| 
	|||||||

Nisem dobro prebral zgoraj! Ti si update naredil na 4.3.5? Meni se zdi da to nebo šlo... Malo pobrskaj po forumu! Ali ka vprašaj lakai 
			_________________ .: Poceni apple hardware :. ZS  | 
	|||||||

ne updatov ampak restorov z costum firemwire 

mev sem pa shranjen shs 4.3.4  | 
	|||||||

Meni se je pri 3gs enako zgodilo, ko sem ga nadgrajeval na 4.3.3. Vse sem še enkrat probal naložit,naložim ultrasn0w in je stvar delovala. Sem pa naredil custom wf z sn0w breeze. 

| 
	|||||||

Povej še 1x v kakšnem stanju je telefon zdaj. Kater firmware je nameščen in kaj je narobe... baseband pa je tako ali tako 6.15.00 ne? če sploh ne zazna SIM, ko vstaviš, popihaj malo port in samo SIM kartico... ------------------------------ 
 Res je, pa še nasploh je težko sprve pomagat... teh opcij je dandanes milijarda...ta baseband, ta firmware, to, ono... kombinacij je miljon  | 
	|||||||

na telefonu je ios 4.3.5, baseband 6.15.00. v telefon ni vstavljena sim kartica pa vseeno kaže da išče omrežje kot da je siim je notri. ko jo vstavim se ne zgodi nič.

sem spihal port za sim a nič ne pomaga bilokater firmware naložim je isto. probal se dati notri tudi katero drugo sim in je isto. lepo bi prosil za pomoč  | 
	|||||||

Se je ze zgodilo da so bili tudi polomljeni kontakti v vloziscu za sim. V tem primeru je potrebno zamenjati celoten port na maticni plosci. Sploh se to rado zgodi ce tlacis not microsim+adapter in nehote ven povleces tudi kaksen kontakt viska   

Ce ti ne uspe, se oglasi pri nas, pa bomo postimali zadevo.  | 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |