Samsung Galaxy S II vs. iPhone 4s
|
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #101 Objavljeno 30.10.2011 20:45:48 |
|
Logicno je, da bo na Googlovem operacijskem sistemu Google-ova aplikacija bolj dodelana, kot na konkurencnem... Ima pa to svoje pomanjkljivosti... Pedvsem, ko si v tujini, kjer je prenos podatkov dokaj drag.... In je verjetno bolje uporabiti kaksno od offline navigacijskih resitev...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #102 Objavljeno 30.10.2011 20:51:56 |
|
Native Maps za iPhone ne podpira layerjev. Lahko si pa naložiš Layar, in nato pregleduješ po raznih layerjih... evo en screenshot

|
 |
Jablanator
Kraj: ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #103 Objavljeno 30.10.2011 21:59:06 |
|
@perplexer
berem temo vseskozi in sploh nevem več kaj hočeš da ti še kdo pove. Konstantno hočeš primerjati telefona in se vseskozi nagibaš k galaxyju(android vmesniku).
Telefona sta pač različna drugih firm in tako to je.
_________________ iPhone 5 16gb
Sony vaio VPCF1
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #104 Objavljeno 30.10.2011 22:08:40 |
|
moXel je napisal/a: | @perplexer
berem temo vseskozi in sploh nevem več kaj hočeš da ti še kdo pove. Konstantno hočeš primerjati telefona in se vseskozi nagibaš k galaxyju(android vmesniku).
Telefona sta pač različna drugih firm in tako to je. |
Kaj ti veš kam se jaz nagibam ? Pa tudi če bi se kam, ali nimam pravice ? Če si nestrpen in nimaš kaj pametnega za povedat potem raje ne replyjaj. Jaz bom pač vprašal kar me zanima. In ja, hočem primerjat telefona ker bi rad kupil tistega ki mi ustreza in ne tistega ki mi ga bo nekdo vsilil.
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #105 Objavljeno 30.10.2011 22:59:21 |
|
@perplexer po tvojih postih sodeč kupi androida in najjači tel. s2 
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #106 Objavljeno 30.10.2011 23:01:05 |
|
Perplexer je napisal/a: | Ne zdej pa resno, a je kej kar iPhone zna pa Galaxy S 2 ne zna ??  |
odgovor je preprost-zamrzovati :LOOOL:
Kraj: Koper |
|
 |
|
Prispevek: #107 Objavljeno 30.10.2011 23:04:01 |
|
Sicer take teme mi grejo na q.... še iz Partisa
Živimo v slobodnem svetu in državi da vsak lahko vzame kaj mu paše
Odvisno je od samega posmeznika kaj bi rad imeu i to je to. :bravo:
Lp Elvis.M
_________________ Lp Elvis M.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #108 Objavljeno 30.10.2011 23:07:48 |
|
Jaz vedno "androidnemu" folku odgovorim na preprost način: "Koliko ljudi čaka par dni pred trgovino, da dobijo novega Samsunga?" 
|
 |
Jablanator
Kraj: Artiče |
|
 |
|
Prispevek: #109 Objavljeno 30.10.2011 23:14:07 |
|
Mustang je napisal/a: | Jaz vedno "androidnemu" folku odgovorim na preprost način: "Koliko ljudi čaka par dni pred trgovino, da dobijo novega Samsunga?"  |
well said! 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Koper |
|
 |
|
Prispevek: #110 Objavljeno 30.10.2011 23:15:45 |
|
Mustang je napisal/a: | Jaz vedno "androidnemu" folku odgovorim na preprost način: "Koliko ljudi čaka par dni pred trgovino, da dobijo novega Samsunga?"  |
+1
CAR :bravo:
_________________ Lp Elvis M.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #111 Objavljeno 30.10.2011 23:17:20 |
|
To v bistvu ni noben preprost način odgovora, to je za mene malo žalostno, to čakanje pred trgovinami, takšna religija, enostavno ne vidim smisla v tem.
Sam sem sicel že skoraj 3 leta uporabnik iPhona (3g, 4) in iOS sistema in sem s tem super zadovoljen, čeprav v neki meri zagovarjam tudi konkurenco- Android, ker je v nekaterih segmentih močno napredovala in lahko celo trdim da presegla iOS, ampak prav je tako, saj s tem posledično tudi spodbuja nadaljni razvoj iOS-a 
|
 |
Jablanator
Kraj: ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #112 Objavljeno 31.10.2011 00:00:43 |
|
Perplexer je napisal/a: | Kaj ti veš kam se jaz nagibam ? Pa tudi če bi se kam, ali nimam pravice ? Če si nestrpen in nimaš kaj pametnega za povedat potem raje ne replyjaj. Jaz bom pač vprašal kar me zanima. In ja, hočem primerjat telefona ker bi rad kupil tistega ki mi ustreza in ne tistega ki mi ga bo nekdo vsilil. |
Seveda imas pravico, nihce ni rekel da nimas. Nestrpen? Zelo malo verjetno, sicer pa tudi ti nisi v parih postih nic pametnega napisal pa si vseeno objavil. Da nebo prerekanja in offtopic govorjenja se naprej bom napisal se kar spada pod temo
Ce bi rad da ti telefona ne vsilijo pac oba vzami na preizkusnjo ce imas to moznost in se iz prve roke prepricaj kateri ti bolj odgovarja za uporabljat.
Lp
_________________ iPhone 5 16gb
Sony vaio VPCF1
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #113 Objavljeno 31.10.2011 01:12:35 |
|
Androidni folk pa tebi verjetno odgovori takole, kot je "Jest" napisal tule:
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=255229#255229
Ti očitno sploh ne veš da je ta Applov način prodaje nalašč tako narejen, in da si ti Applova lutka, ki jim delaš reklamo ker ob 6:00 zjutraj stojiš pred trgovino. Ali misliš da bi folk stal tri ure pred trgovino, če bi bilo telefonov 3000 tako kot pri Samsungu, namesto le 40 ? Apple zanalašč pošlje samo peščico telefonov in to ob istem času, v le tri trgovine v celi državi, tako da ustvari ozko grlo v katerega se potem ujamejo taki kot si ti in da vse skupaj izgleda kot da je ne vem kakšna norija za iPhone. You have been brainwashed my friend.
Pa nočem reči da je iPhone slab telefon. Hočem pa reči da je način na katerega Apple prodaja ta izdelek precej gnil in iz ljudi dela norce. 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #114 Objavljeno 31.10.2011 01:37:51 |
|
Brainwasher...Pa kako se ti da. Cel dan že prepričuješ ljudi v neke nebuloze :bravo: Ti lepo kupi androida, potem pa odpri temo in nam soli pamet. O nekih stvareh očitno nimaš pojma pa še kar utrujaš :LOOOL: Kupi pač aparat kakršen ti paše, le iPhona se izogibaj, ker nič nima, nič ne podpira......pa še celo noč ti ne bo treba stat pred trgovino :bonk:
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #115 Objavljeno 31.10.2011 01:41:53 |
|
jerca je napisal/a: | Pa kako se ti da. Cel dan že prepričuješ ljudi v neke nebuloze :bravo: Ti lepo kupi androida, potem pa odpri temo in nam soli pamet. O nekih stvareh očitno nimaš pojma pa še kar utrujaš :LOOOL: Kupi pač aparat kakršen ti paše, le iPhona se izogibaj, ker nič nima, nič ne podpira......pa še celo noč ti ne bo treba stat pred trgovino :bonk: |
A se zavedaš da si me v tvojem postu ti poslal kupit Androida in me prepričeval da naj se izogibam iPhone ? In ti meni praviš, da jaz "vas" prepričujem nekaj ? LOL kaj je s tabo ? :bonk:
Očitno nimaš pojma zakaj sploh imaš iPhone ker očitno ne znaš nobene razlike/prednosti/slabosti o njem napisati. Še en nestrpnež, ki je na slepo prepričan da je iPhone najboljši in je treba vse ki pridejo na ta forum pregnati stran. :bonk:
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #116 Objavljeno 31.10.2011 01:54:02 |
|
@Perplexer: model, dej še enkrat preberi svojih zadnjih nekaj postov, potem pa še enkrat poglej na katermu forumu si... če ti ni jasno, ponavljaj postopek. Tukej se z glavo zabijaš v zid.
Moj (in še od marsikoga) predlog: vzemi v roke oba telefona in probej. samo tako boš vedu kater ti najbolj paše. ne drugih spraševat kater bi bil teb najbolš. o pomanjkljivostih enga in druzga pa itak že vse veš.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #117 Objavljeno 31.10.2011 02:07:53 |
|
ban je napisal/a: | @Perplexer: model, dej še enkrat preberi svojih zadnjih nekaj postov, potem pa še enkrat poglej na katermu forumu si... če ti ni jasno, ponavljaj postopek. Tukej se z glavo zabijaš v zid.
Moj (in še od marsikoga) predlog: vzemi v roke oba telefona in probej. samo tako boš vedu kater ti najbolj paše. ne drugih spraševat kater bi bil teb najbolš. o pomanjkljivostih enga in druzga pa itak že vse veš. |
Sine, jaz sem poste pisal tako da poznam vsebino. Preberi jih raje ti. Kaj ti še ni jasno ? A ni OK vprašat vprašanja v zvezi z iPhone na temu forumu ? Al se takoj počutiš ogroženega če vprašam po kakšni "pomankljivosti" iPhone-a ?
Sej ne sprašujem drugih kater telefon bi meni ustrezal (to očitno iPhonarji znajo kar sami povedat  ). Vprašal oziroma omenil sem samo par stvari, ki so me zanimale o iPhonu in počakal na odgovore, da vidim, če mogoče obstajajo kakšne alternativne rešitve. Ene par nasvetov sem dobil, pa en kup napadov s strani užaljenih iPhonarjev.  A so Androidarji tut taki paranoiki ? Tam še nisem bil. A lahko tam omenim da imam iPad al me bojo nazaj sem poslal ? :LOOOL: Res ste modeli vsi po vrsti.
Ne, sej vem da ni "najboljšega" telefona. Vsak ima svoje pluse in minuse in za vsakega uporabnika ima telefon "nasprotnega tabora" kakšno prednost. Če se pa še s tem ne strinjaš pol ti pa ni pomoči.  Ok, dobil sem teh nekaj odgovorov kar se tiče USB in map, za ostalo bom pa sam videl ko dobim stvar v roke.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #118 Objavljeno 31.10.2011 02:35:12 |
|
jezusmarija dej se mal umiri poba (btw ne veš kok sm star  ) pr takmu pisanju ti smajliji nč ne pomagajo
bil je samo prijateljski nasvet 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #119 Objavljeno 31.10.2011 02:47:23 |
|
ban je napisal/a: | jezusmarija dej se mal umiri poba (btw ne veš kok sm star ) pr takmu pisanju ti smajliji nč ne pomagajo
bil je samo prijateljski nasvet  |
Ja decko, zgledal je ze tko kot da se hoces kregat z mano.
Ok pol.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #120 Objavljeno 31.10.2011 07:43:16 |
|
@Perplexer
Iz tvojega pisanja se da razbrati to, da samega sebe prepricujes o nakupu Galaxy S2 ker si pac v petek bil prepozen na Copovi...
Preprican si, da je Apple-ov marekting zaendrek... In to prepricanje ti bo tezko kdo izpodbijal. Ce si pogledal vcerajsnji dokumentarec iGenius na Discovery-ju, bi mogoce lahko videl, da le ni tako zanic... To dokazujejo tudi prodajne stevilke enega samega modela mobilnega telefona.
Tega prepucavanja je ze itak dovolj, zato bo najbolje, ce gres v stacuno, si kupis Galaxy S2 ali pa kaksen drug mobilnik.... Ali pa enostavno pocakaj, da od Si.mobila dobis SMS, da lahko prides prevzet iPhone 4S. Je pa se ena varianta... Da si nabavis iPhone 4, ki je trenutno ravno zaradi novega modela, preko oglasov dokaj poceni...
_________________ Lp
Thomas

|
 |