| MacOS 10.3.8. | |||||
Dela zelo dobro...mislim, da celo hitreje kot prejšnja verzija...in to na iMac-u G3 400 DVD!
|
|||||
Fajn. Ogo |
|||||
Da ni to posledica restarta
Ker če maca restartaš, dela od začetka mnogo hitreje, kot pa čez par dni laufanja |
|||||
<dl&rt;<dt&rt;MitjaP je napisal:</dt&rt;<dd&rt;Da ni to posledica restarta
Ker če maca restartaš, dela od začetka mnogo hitreje, kot pa čez par dni laufanja Se bom oglasil na to temo čez par dni! Do sedaj so vse verzije MacOS-a delale OK od začetka! |
|||||
Deluje odlično!
|
|||||
Vse v mejah normale na mojem iMacu G5.
Ogo |
|||||
Jaz mam pa obcutek, da ima nekaj tezav s Classicom. Na zacetku sicer dela normalno, po dolocenem casu (intenzivnega) dela ter (pogostega) preklapljanja med Classicom in X-om, pa ti preklopi postanejo strahotno pocasni.
(Upam, da to ni takticna poteza ...) |
|||||
Francozi so nekaj govorili, da so problem z glasnejšimi Power Maci G5. Sam na iMacu G5 nimam problemov.
|
|||||
:mac:
Danes preklopil iz iMac G3 400 DVD na iMac G4 700 Deluje super.......mislim vse....tudi MacOS 10.3.8! |
|||||
Meni se zdi da ni neke občutne razlike v hitrosti delovanja celotnega sistema zaradi tega upgrejda.Če se komu zdi hitreje pa je itak super
_________________ we are of borg |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |