je stvar zrela za servis ali lahko sam rešim?
druga čudna stvar, ki se mi dogaja je ta, da VEDNO ko v programu PREVIEW dam PRINT, se pojavi mavrica in ne stvar zašteka .., any clue?
sistem je lion, računalnik je nov, dva meseca star MBA
čudna napaka, zaradi katere se mi sesuvajo programi | |||||
![]() je stvar zrela za servis ali lahko sam rešim? druga čudna stvar, ki se mi dogaja je ta, da VEDNO ko v programu PREVIEW dam PRINT, se pojavi mavrica in ne stvar zašteka .., any clue? sistem je lion, računalnik je nov, dva meseca star MBA |
|||||
![]() |
|||||
si namestil kakšen program na svojega MBA-ja preden se ti je začelo to pojavljati? Se ti sesuvajo samo aplikacije, ali ti naredi "spust zavese" tudi MBA? _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
si kaj priklopil na novo ali kaj podobnega se ti dogaja tudi tole http://www.flickr.com/photos/plasticmind/4117768208/ verjetno je en razlog od kdaj se ti začelo to dogajat..... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |