ne.
s tem?
http://iphoneism.com/2011/06/05/create-signed-ios-ipsw-using-ifaith-to-restore-iphone-without-cydia-server-or-tinyumbrella/
| Jailbreak za iPad 2 - jailbreakme.com | |||||
|
|||||
Potem tudi ti ne mores downgrejdat...
|
|||||
iFaith je za vse ostalo, razen za iPad2 ... Poleg tega pa... Bi moral ze bit na 4.3.3 ce bi hotu shranit SHSHje za 4.3.3 z iFaithom, kar pa nisi,... Kakorkoli, ti nimas niti najmanjsih moznosti, da prides na 4.3.3....
|
|||||
ok
hvala |
|||||
Poskusil sem tale jailbreakme.com na svojem ipadu2 4.3.3 in je blo zares simple.
Sedaj bi rad šel na iOS 5 in me zanima kak je postopek ne da bi izgubil programe in nastavitve? A moram prej Cydio izbrisal? Te appse, ki sem jih z JB naložil mi lahko izbriše, bom že pokupil tiste, ki mi bodo še koristile. Kako je z SHSH? A to rabim samo, če bi rad šel nazaj na JB 4.3.3? |
|||||
@ alesr, za iPad 2 se ni dobrega JB, zato ostani na 4.3.3!
Ko pa bos posodabljal, ti bo pa vsakokrat izbrisalo cydio in vse programe, ki jih nisi kupil, samo od sebe. SHSH-je je potrebno shranit v primeru, da boš moral v kakršnem koli primeru nared downgrade (iz npr. iOS 5.0 na 4.3.3). Sicer pa sem slisal, da zna z vskim JB iPad kej zajebavat in da naj se ga nebi splačalo JB-kat.. |
|||||
Ce SHSHjev ni do sedaj shranil, jih ne more tudi sedaj,..
|
|||||
Saj sem še vedno na 4.3.3 verziji, tako da mislim, da za to še ni prepozno, če se ne motim. Glede tega, da na iOS 5 še ni JB pa me ne zanima, ker je bil moj obisk v JB, samo zato, da se prepičam, če ga res ne rabim. No, odločil sem se na non-JB iOS. Torej lahko samo priklopim na iTunes in uradno updejtam pa izgubim sledi JB? |
|||||
Ja, tako je.
|
|||||
Tudi ce si na 4.3.3... SHSHjev ne mores vec shranit,..
|
|||||
Kaj ce sem na 4.3 jih shranim (SHSH-je), da lahko potem nardim downgrade z recimo 4.3.3?
|
|||||
Ne mores vec shranit SHSHjev...
|
|||||
Potem tudi ni nacina, da nardis downgrade ali pač?
|
|||||
Nobenega....
|
|||||
Lp, pred par dnevi sem kupo iPad 2 wifi, z že naloženo verzijo 4.3.5 pa me zanima če obstaja JB in seveda kako se to naredi.
Že navprej najlepša hvala za odgovore in pomoč. |
|||||
če bi par postov nazaj pogledal bi dobil odgovoro! ampak ti si jack
|
|||||
Ne gre ! Če bo prišel JB bo to za verzijo iOS 5, za 4.3.5 ga verjetno sploh ne bo. Tako da bi jaz namestil iOS5 ter,............... počakal |
|||||
Jao lih dobu iPad-a 2 po pošti od DHL in na hitro preveril verzijo in ima nameščeno 4.3.5 jebo*****
|
|||||
Bom za vsak slucaj dal spet tole sporocilo, ki sem ga ze nekajkrat dal...
SHSH lahko shranis samo za trenutno aktualno verzijo (torej ta trenutek 5.0) pa ni vazno, katero verzijo imas namesceno na iNapravi !!!! Z rdeco in ogromnimi crkami samo zato, ker nekateri to "trobimo" to veckrat na dan... pa ocitno ne zaleze |
|||||
Pri meni je težava če bi imel gor 4.3.3. bi ga lahko JB, sedaj zadeva odpade...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |