men ne sede najbol. pa 100mb file limit, ni native mac appa... mal mi je storast.
dropbox mi bolj pase
| Box | |||
men ne sede najbol. pa 100mb file limit, ni native mac appa... mal mi je storast.
dropbox mi bolj pase _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||
Kaj to pomeni "Ni native MAC app-a"? Nekaj sporocil nazaj je bilo omenjeno
http://itunes.apple.com/si/app/box-simpleshare/id430494855?mt=12 ![]() |
|||
ja ves da neke omejitve morajo biti
meni recimo dropbox bolj "ugoden" za uporabo |
|||
Tole ni native app... ali?
Drugače pa tudi meni drobox bolj sede... Ampak teh 50gb je vseeno kul Najbolj pa mi je všeč CloudApp, čeprav gre za nekoliko drugačno stvar.... |
|||
Nevem kaksna naj bi bila definicija za "native app"... To, da je ze del MAC OS-a? To tudi pri DropBoxu ni...
|
|||
Mene je Box pozitivno presenetil. Uporaba je preprosta in pregledna. Pohvalno!
|
|||
Narobe sem se izrazil...
Ni takšne podpore s strani razvijalcev Box-a kot pri droboxu (npr. Drobox folder)... ni del os-a ampak je pač še eden add-on več, ki laufa v manubaru. Za to kar omogoča je VELIKO boljši CloudApp... |
|||
Je pa zanimivo, da je apple hotel kupiti DB, pa se niso "pustili". Respect za to.
http://9to5mac.com/2011/10/18/how-dropbox-turned-down-the-almighty-apple/ |
|||
kao...
|
|||
_________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||
obstaja tema ki sem jo js načel na to kar si dal link...
|
|||
Imaš Mapo USER na računalniku, kjer so datoteke(npr. Wordove), in to mapo želiš imeti v Dropbox. Ali je varianta da se kako to avtomatizira, da kar spremeniš v mapi, da se takoj spremeni v dropbox mapi na kompu. Torej KOT ALIAS, samo da Original mapa na kompu - > alias u dropbox ne dela, dela obratno da imaš original mapo v dropbox mapi in narediš alias na Komp...
|
|||
Torej lahko sihnoriziram vse slike... ter do njih dostopam do njih prek spleta???
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |