Opazil sem, da bo prišel no firmware za toucha in sicer nkje je pisalo da 9 Junija. Pa me zanima če veste kakšne popravke bo imel, ali bo plačliv in ali bo dopuščal download-anje aplikacij??

| Firmware 2.0 za toucha | |||||

Opazil sem, da bo prišel no firmware za toucha in sicer nkje je pisalo da 9 Junija. Pa me zanima če veste kakšne popravke bo imel, ali bo plačliv in ali bo dopuščal download-anje aplikacij?? 

| 
	|||||

Imel bo (bolj ali manj) vse kar ima iPhonov, bo, placljiv, bo dopuscal downloadanje (App Store). 

| 
	|||||

kok bo pa stal?? 

| 
	|||||

Bo objavljeno ko bo izsel. 

| 
	|||||

To me najbolj jezi. Za iPhone je zastonj, mi z iPodi moramo pa plačevat, čeprav je v določenih pogojih Touch celo dražji za kupit.   

| 
	|||||

Kdo je pa rekel, da bo za iPhone zastonj? 

| 
	|||||

Za iPhone itak plačuješ naročnino vsak mesec, tako da dolgoročno gledano ni na bolljšem. 

| 
	|||||

Steve na keynotu Sem se enkrat na hitr pogledal pa je reku da bo za toucha "nominal charge". Torej neki minimalnega. Glede na to da (naj bi) za iPhone placeval mesecno narocnino, del katere gre Applu je logicno da ti software updatov ne racunajo. Sej bug fixes dobis povsod zastonj, feature enchancementes pa placas, to je meni logicno (lahko bi bilo tudi zastonj ja ...). Kar mi pa ni logicno je da uradno mi tega SPLOH ne mormo dobit, saj nimamo online iTMS. Tko da vseeno karneki  | 
	|||||

OK, yurry, lepo si pojasnu. Me je zaskrbel, da bodo pr Applu začel uvajat novo ne-kulturo plačevanja popravkov firmwara. Tako je vsaj "normalno" trgovsko početje.

Da mi nimamo iStore ti znajo opravičevat slo prodajalci. Pa bi najprej od vseh njih pričakoval zahtevo Applu, da to omogoči. Če bi bil na njihovem mestu, bi nedvomno Applu kar naprej težil. To je polovičarstvo - pa autorizirani in premium resellerji ipd. zveneči nazivi.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |