Jabuk
Itunes mi javlja napako 1630
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 14.10.2011 13:16:11
Itunes mi javlja napako 1630
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pri nalaganju IOS 5 je prišlo do tega problema, razen tega da sm mogel vse se enkrat nastavit, se je pojavil problem, in sicer :
I TUNES COULD NOT CHECK FOR AN UPDATE TO THE CARRIER SETTINGS FOR YOUR IPHONE. AN UNKNOW ERROR OCCURRED (1630)

Mi lahko kdo pomaga kaj morem naresti, da bo to delalo, vse nastavitve so pravilno nastimane v NETWORKU, tko da ne vem v čem je problem??

S tem da mi noče naložit sedaj nazaj aplikacij katere sm imel ze prej gor instalirane, dam sinhro, ampak nč od nč!

Lepo prosim za pomoč

L.p. Rok[/img]
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 14.10.2011 19:00:12
No, ker kle ni prsilo do nobenega odgovora, sm pač mogel poiskat po drugih forumih.

Če ima še kdo ta problem, je fora v tem da das Airplain mode na ON in dela, ne vejo zakaj ampak tko je
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 14.10.2011 19:03:44
Brundi je napisal/a:
No, ker kle ni prsilo do nobenega odgovora, sm pač mogel poiskat po drugih forumih.

Če ima še kdo ta problem, je fora v tem da das Airplain mode na ON in dela, ne vejo zakaj ampak tko je

sprobal ...hahhaha ko vklučim vse ok ko pa izklopim airplane mode zopet jambra 1630 error

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 14.10.2011 23:19:20
isto pri meni, po posodobitvi na 5 in najnovejših Itunsih, se mi pravtako ponavlja ista napaka, oz. pojavno okno. Na forumih sem zasledil različne rašitve, ki pa pri meni ne delujejo. Telefon sem kupil pri Simobilu, nato pa prešel na Tuš. Hecno je, če vstavim staro Simobilovo sim kartico, se mi napaka ne pojavi, čeprav sim ni več aktivna, ko pa nato zopet vstavim Tuševo, pa zopet. Seveda so se po posodobitvi telefona vse omrežne nastavitve za mms in internet zbrisale, Tuš pa nažalost nima sim kartice tako prirejene, da bi se te nastavitve same od sebe nastavile. Nastavitve za internet in mms sem moral nastaviti ročno sam, a se tudi po tem napaka ni odpravila. Zaenkrat ne vidim drugega, kot pa da je vse skupaj moteče, bo pa slej ko prej kakšen stari maček iz tega foruma prišel z odrešujočo informacijo...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: PREKMURJELAND
Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 15.10.2011 06:55:00
http://support.apple.com/kb/ta38603?viewlocale=en_us

mogoče to? nevem...

ampak obstaja definitivno GOOGLE Razz ...

lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 15.10.2011 08:08:37
amen,

verjemi, da sem uporabil tvoj nasvet kar se tiče googla, vseeno brez uspeha. Napačno si razumel moj problem. Link, ki si ga navedel, opisuje problem, če telefona ne moreš restorati, moj problem pa je, da ga restoram lahko, samo ITunsi nekak ne pridejo v sozvočje z nastavitvami ponudnika telefonije, v mojem primeru Tušmobila. Navkljub ročni nastavitvi vseh parametrov za internet in mms, se še vseeno pojavlja to opozorilno okence. Tudi trik z vklopom cellular data gumba in nato zopet izklopom in ostalim vsem "fintam", ki jih je google našel, ni upeha. Ko pa vstavim staro Simobilovo simko, pa se napaka ne pojavi. Probal vse razen kompletnega restora na factory settings...vseeno hvala za link Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 15.10.2011 08:15:13
gligo01 je napisal/a:
amen,

verjemi, da sem uporabil tvoj nasvet kar se tiče googla, vseeno brez uspeha. Napačno si razumel moj problem. Link, ki si ga navedel, opisuje problem, če telefona ne moreš restorati, moj problem pa je, da ga restoram lahko, samo ITunsi nekak ne pridejo v sozvočje z nastavitvami ponudnika telefonije, v mojem primeru Tušmobila. Navkljub ročni nastavitvi vseh parametrov za internet in mms, se še vseeno pojavlja to opozorilno okence. Tudi trik z vklopom cellular data gumba in nato zopet izklopom in ostalim vsem "fintam", ki jih je google našel, ni upeha. Ko pa vstavim staro Simobilovo simko, pa se napaka ne pojavi. Probal vse razen kompletnega restora na factory settings...vseeno hvala za link Very Happy

ko ga sinhroniziraš...daj airplane mode na on in ti errorja nebo javilo ko končaš s sinhronizacijo daj na off !! če se hočeš znebiti errorja drugače pa se bo porihtalo z kakim novejšim update-om itunesou v prihodnje... Rolling Eyes

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 15.10.2011 08:22:54
Razmisljam... Ko das simobilovo sim, ki ni vec aktivna v telefon, je kot bi dal Airplane na ON zato verjetno ne javi napake.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 15.10.2011 08:24:30
MarkB je napisal/a:
Razmisljam... Ko das simobilovo sim, ki ni vec aktivna v telefon, je kot bi dal Airplane na ON zato verjetno ne javi napake.

Ne...Si.mobil je med uradno podprtimi operaterji... in pri teh ocitno tega problema ni, ker vzame nastavitve zanj. Problem je ocitno pri tistih, kjer se uporablja "unknown bundle" ...

Nazadnje urejal/a Jest Sob 15. Okt 2011 08:39; skupaj popravljeno 1 krat

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 15.10.2011 08:32:50
Ja, imate prav z vašim razmišljanjem, vsi trije ste pravilno opisali vzrok in verjetno napako, je pa to problem, ki ga imajo tudi uporabniki od drugje...

http://www.mac-forums.com/forums/ios-apps/253492-getting-1630-unknown-error-about-carrier-settings-when-checking-update-itunes.html

Tisto z Airplane sem med raznimi poizkusi pogruntal tudi jaz, ostalo pa ste še dodali vi...
Hvala vsem, bo treba pač malo počakati na kakšen update... Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 15.10.2011 08:35:41
5ka ima se kaksen flaw kar se mene tice pri Location Reminders, Restrictions in Find my Phone.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani