Nakupi app? | |||||
Rad bi kupoval igre in aplikacije: 1. Kaj storiti? 2. Je možno plačevati z "našo" kartico 3. Mora biti kartica kreditna ali je lahko navadna? 4. Je kaka razlika med us account in recimo slo? 5. Je možno kupit gift card recimo v Mediamart-Austrija in normalno kupit kar želiš? 6. Kolikor mi je jasno, lahko naložiš kupljeno na več iNaprav, vkolikor so na istem account-u? 7. Sem kaj pozabil? HVALA za vse odgovore |
|||||
![]() |
|||||
3. kredtina oz. debetna tudi gre se mi zdi. 4. V US accountu je mogoče kakšna aplikacija več, ampak tam ne moreš plačevati s slo kreditno kartico. 5. Če kupiš gift card v austriji velja samo za austrijski app store. 6. appse lahko namestiš na nešteto iNaprav, pogoj je samo isti app store account. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ČE ima samo ena naprava vnesene podatke, a so ostale na istem account-u, lahko katera koli naprava klikne buy? Predvidevam, da je zadeva vezana na acc in ne na napravo? Še kaka "bedarija", ki bi jo človek moral vedeti? HVALA sussi lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Imam "free" acc že kako leto. Kupil pa še nič ![]() Poleg tega so se pri meni zdaj razpasle inaprave, mali pa je že 6, je čas, da začnem kupovati. lp |
|||||
![]() |
|||||
Super. Očitno ista zadeva kot za free zadeve. Odlično. Mali z instaliusa daje dol, tu bo pa rabil "da". Še enkrat hvala lp |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |