| HP Touchpad - nora cena $99 | |||||
Ja
|
|||||
Kaj pa PalmPre, se da isto sinhronizirat kontakte in koledar?
(sicer že dolgo nimam nobenga Palma, sam pa še vedno navdušen nad njihovimi rešitvami) |
|||||
Sem skor ziher.. Bo kdo povedal ko ima pre-ja.
|
|||||
Proti koncu tedna bo na voljo še en touchpad - cena 230 EUR.
ZS resni. |
|||||
menda bo še ena runda HP touchpada za 99 usd...
|
|||||
Če bo bom jaz naročil
_________________ I like it. |
|||||
A bi kdo imel Palm Tungsten T3?
|
|||||
Na konc bo pa tak naval da ti jih bojo skesnlal 8 komadov... Iz 4 strani.
|
|||||
Baje, da bo do konca meseca se sprostila zaloga, špekulirajo, da okoli 26. okt. Imam namen kupiti. Lahko si človek namesti Android oz. Cyanogenmod, bili so celo neki poskusi za iOS (na žalost neuspešni). Cena pa naj bi bila enaka kot avgusta, torej 99$/149$. To je cca. 70€ + mail forwarding 12€/32€ (brez trackinga in zavarovanja / s slednjim). Torej je skupna cena cca. 100€ za tablico z 1,2 GHz dvojedrnim procesorjem in 1GB RAM-a. Dokaj dobra kupčija, mar ne?
sraka1 |
|||||
Sem si nabavil enega 16gb, sem nanj namestil Android in dela tekoče brez enega samega problema. Za takšen denar je to res top kar sem lahko dobil.
|
|||||
kako ti ga je uspelo dobiti?
|
|||||
Kje se nabavi ?
|
|||||
Nabavil sem ga v tistem prvem fire sale. Kolega je v Ameriki in ga je naročil k sebi. Potem pa mi ga je preposlal v Slovenijo.
spletne strani nevem ker je vse on urejal |
|||||
Iz kje naj bi se to naročilo? |
|||||
to bi zanimalo tudi mene
kje in kdaj bo ta akcija ponovno malo sem bral okrog in za 100€ ne dobiš tega predsem če naložiš android more pomoje kar super delat za probat bi bilo če bo ta akcija. a ima kdo koga v ameriki ki bi to lahko zrihtal maloceneje kot borderlinx?? (zs) |
|||||
Tudi mene zanima za te zaloge kdaj bodo in kje se jih bo dalo naročiti. Oziroma če bo kdo naročal bi se priporočal zraven. |
|||||
+1
Če se bo kaj skupinsko naročali sem zraven _________________ MacBook 13“ Unibody C2D 2GHz iPhone 4 32GB |
|||||
Ko kdo kaj zve naj sporoči tudi jaz sem zraven še se jih bo skupaj naročilo
_________________ I like it. |
|||||
tudi jaz bi naročil, če se bo skupaj |
|||||
Na konc jih bo prej zmankal predno boste vi naročili....
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |