Superdrive na MacBook PRO | |||||
ko sem dal not DVD-RW v MacBook PRO z dolocenimi programcki je to zacelo zaganjat in kr naenkrat vrglo ven dvd.. nato sem poskusil isti DVD dat v v MacBook-a ki ima combo drive in je normalno zagnalo dvd.. kr mi ni blo nic jasno sem dal v PRO-ja en video dvd..tega ni vrglo ven samo dvd player je javil napako da ne more predvajat..Proval sem tudi Firmware Update v2.0 pa ne pomaga Na PRO-ju je bil vlih na novo instaliran OS X..pred tem pa vem da je bil en programcek za superdrive..Pac ta pro je bil kupljen pred enim dnevom... al je kaksna fora da ne bere skopirane dvdje.. lp dejan |
|||||
![]() |
|||||
![]() Dobr, da ne uporabljam DVDjev dost ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
bom pogledal ce dela dvd+r...pa bom kj jvail.. |
|||||
![]() |
|||||
Moj MBP piše tudi na DVD-R brez vsakega problema. Do sedaj mi tudi enega medija še ni ven zabrisal. |
|||||
![]() |
|||||
kr kaksen krat prebere dvd kaksen krat pa ne.. tako da mi ni jasno kj je... je mogoce moznost da je kj software-sko??? kr sem dal not dvd in ni prebralo pol sem resetiral in ga je.... |
|||||
![]() |
|||||
Mah, softwersko po moje ni. Nesi na servis, pa nas se oni ukvarjajo s tem. |
|||||
![]() |
|||||
ja točno to... jaz mam MB in se dogaja isto, pa ne samo z DVDji ampak tudi s CDji. Če resetiraš pol pa dela kul nekej časa... pol pa spet isto... Je nadležno.... ker ne moreš niti eject in nič... grrr Najprej sem mislo, da ma problem z roxio toast, pol pa se je še enih parkrat kar tak ponovlo in vidim, da verjetno ni to to. torej servis? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
leoparda...seveda ker DVD ni delalal sem ga pac povezal v target mode z mojim macbookom in nalozil vse...no ko se je sistem nalozil sem poskusil par dvdjev in jih je prebralo..edini problem je bil se da ce sem dal v pogon dvd od leoparda ali tigra ga ni prebralo..ko sem zacel malo gledat zakj nekatere dvdje bere nekatere pa ne..sem poskusil se resetirat PRAM... ko sem dal not leoparda za tem ko se je sistem restartal ga je prebralo.. in kr je bil tako in tako na frisno nalozen..torej ni imel nobenih podatkov gor sem poskusil nalozit sistem se uz superdrive-a brez uporabe target mode-a..in use uspesno... posledica...MBP zdaj bere dvdje..razen ce ni kj narobe z s samim dvdjem...oz le enega je vrlglo ven, katerega je MB sprejel..no dvd je verjetno malo v okvari...ma bere in tudi zapisuje dvdje..ce bo kj zajebaval bo sel na servis garancija je pa do 2010 talp da to ni neka nuja.. bom vidu kako bo delovalo.. no sem hotel le javit da sem nekako postelal...ce slucajno ma kdo se podobne tezave si mogoce lahko pomaga... lp dejan |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |