Kje tiči zajec (beri: zvok) ?
Macbook 13-inch, Late 2009
Nazadnje urejal/a Puck0 Pet 07. Okt 2011 21:08; skupaj popravljeno 1 krat
| Macbook (2009)+ HDMI kabel = Plasma Panasonic (kje je zvok) | |||||

No, pa sem le prišel na svoj (celo-zaslonski) račun tudi jst! Vse dela lepo in prav, ampak glede na to, da je HDMI kabel, ni slišati na plasmi predvajanega ZVOKA? 

Kje tiči zajec (beri: zvok) ? Macbook 13-inch, Late 2009 Nazadnje urejal/a Puck0 Pet 07. Okt 2011 21:08; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Se mi zdi, da samo zadnje generacija MBPjev preko HDMI prenasajo tudi zvok... Pri starejsih bo treba zvok dobiti iz LINE OUT (slusalke) vticnice ... 

| 
	|||||

a še za TO morm kabel kupit?   
			gre za LATE 2009 model, zato .. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Moj MBP je 2010 letnik pa lepo vse spravi preko kabla sliko in zvok. Je pa treba v programu (VLC) samo vklopit zvok preko kabla in zadeva dela zelo dobro.

LP  | 
	|||||

Poglej pri "System Information/Audio (Built in)" če ti piše na seznamu HDMI potem podpira.

Je pa odvisno kateri adapter si kupil. Pri Applu pravijo, da le z dvema zvok deluje. http://support.apple.com/kb/ht4241 Jst mam en drug adapter pa isto ne dela zvok _________________ MacBook Pro 15"  | 
	|||||

Kako in kje se pa to vklopi? _________________ MacBook Pro 15"  | 
	|||||

Potem so pa eni veliki nateguni v epl d.o.o. ker so mi prodal 

Dr. Bott HDMI kabel v prepričanju, da bo in zvok in slika .. In ne, v system preferences nimam opcije kabla, ampak samo built-in speakers _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

pucko ne, niso ti rekli da bo zvok. Le za prenos slike. Hkrati pa si zelel 3m kabel sam  

| 
	|||||

Zvok preko HDMI je od MBP 2010 dalje, na prejšnjih ga ni. 
			_________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano  | 
	|||||

Torej sliko prek HDMI, zvok pa preko Macbooka? 

_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Za zvok kupis poseben kabel. Pa je. Povezes s televizjo in macom in poslusas... 

| 
	|||||

ouki douki _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |