z itunesom..pa kako
| Itunes za Iphone | |||||
z itunesom..pa kako
|
|||||
Seveda. V movies zbirko dodaš, samo mora biti .mp4 format, tako da si boš moral najprej omisliti en program za pretvorbo...
PS: Probaj TOLE _________________ Lp Bench |
|||||
član siii
|
|||||
Član sem? Česa? Tvojga fan cluba... _________________ Lp Bench |
|||||
član..to na primorskem pomeni da si cool..faca..
hmm ena zadnje vprašanje..js ko uklopim blutut in piše da išče naprave.. in kolega tui upali blutut sam ne najde ne njemu ne meni nix.. |
|||||
Hehe... Glede BT, na iPhonu dela samo za povezovanje z BT slušalkami oz. audio instalacijami, ne bo šlo za pošiljanje podatkov, žal.
_________________ Lp Bench |
|||||
dobro ni panike..hehe..
|
|||||
pri tem videora ipod conventer-ju sm dau na video file in pol pod power mode..mi bo dalo v mpeg-4 ne..
|
|||||
Moralo bi, ker je samo converter za iPode in je potem po defaultu .mp4 format.
_________________ Lp Bench |
|||||
JEJE MI NARDILO..HEHE..
|
|||||
http://www.youtube.com/watch?v=lcB8CKa73B0&feature=related
prosim poglejte to.. kako bi se dalo to naložit na iphone..in kje se da dobit.. |
|||||
če boš plaču boš dobil tuki...član;) http://www.hottrixdownload.com/secure/iPhoneDownload/iPhone-Magic-1.html |
|||||
malo pobrskaj po torrentih ga oziroma jih dobis se vec
Lp Daniel |
|||||
in kako se to da naložit na iphone
|
|||||
|
|||||
te pa sn jaz uplodal na partis |
|||||
ma to so videi..
ki nekateri govorijo da to so lohk take teme al newem.. |
|||||
Tisti nekateri, ki to govorijo, verjetno se nikoli niso iPhona videli od blizu in so to le slisali od prijateljevega brata zenine prijateljice ... Kot ze omenjeno, so to le videi... ki jih moras nastudirati... da potem lahko zabavas prijatelje... ki bodo potem okoli govorili, kaksen Car si ... in kaj se da z iPhonom vse poceti |
|||||
meni je iphone zatrokirau..in noče nix delat kaj da nardim z njimm..
|
|||||
se da kaj to newem izklopit kako..
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |