Lep pozdrav.
Mi lahko kdo pomaga povezat (wlan) airport extrem z xbox-om. Xbox ne najde omrežja...
Hvala.

| Airport extrem + xbox 360 | |||||

Lep pozdrav.

Mi lahko kdo pomaga povezat (wlan) airport extrem z xbox-om. Xbox ne najde omrežja... Hvala.  | 
	|||||

Maš an airportu nastavljeno oddajanje signala? 

| 
	|||||

Nevem kaj točno misliš s tem, če imam nastavljeno oddajanje signala. Mreža kot taka mi dela. Preko airporta dostopam na internet, apple tv je povezan... skratka mreža dela.

Si to mislil? Lp.  | 
	|||||

Prestavljeno v rubriko omrezja. 

| 
	|||||

SI probal, če se xbox lahko poveže na kakšen drug wlan? 

| 
	|||||

Hi,

kaj si probal dat "test" connection ?! Kero sporočilo ti javi ?! LP  | 
	|||||

Verjetno moras samo menjati "channel" v airport extreme. Ce mas automatic, dajga na 11.

ciau  | 
	|||||

Zdravo.

1.Xbox se poveže na drugo omrežje, sem poiskusil pri prijatelju. 2. sem naredil test. Javi mi: wireless network not connetcted (na antenici gori rdeča lučka) 3. zamenjal sem channel iz autamitic na 11... pa žal ni pomagalo. Denis.  | 
	|||||

Kakšno enkripcijo omrežja pa imaš? Nevem sicer kaj xbox podpira, možno pa, da je problem v tem. Preveri tudi, če je DHCP vklopljen. Jaz bi se zadeve lotil tako, da bi prvo sklopil vse oblike zaščite in se poskušal priklopiti na povsem "open" omrežje (če tega že nisi storil). Čekiraj še kak FAQ od M$, mogoče da majo kje kaj napisano. 

| 
	|||||

Sem poiskusil tudi to...isklopil zaščito...pa žal ne pomaga. Isto sporočilo.

lp.  | 
	|||||

V osnovi sta nekompatibilna vendar je tukaj nek workaround.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |