| Jabuk.si meeting! | |||||||
mogoče je ona večji apple freak kot on
|
|||||||
Vidi se da še nis oženjen (se opravičujem vsemu nežnejšemu spolu) _________________ Back To The Jabuk |
|||||||
Da je na predlogi verigi? |
|||||||
Yes
_________________ Back To The Jabuk |
|||||||
Ampak je tale precej grda.
|
|||||||
zato sem pa reku da se opravičujem...ena v našo škodo - smo kot straniščne školjke...pokvarjeni, umazani ali pa zasedeni....
drugače pa o boljših polovicah vse samo lepo in najboljše _________________ Back To The Jabuk |
|||||||
sem pozabil dodat...stavka nisem dokončal jaz...
_________________ Back To The Jabuk |
|||||||
Meeting se zacenja... ;) Jest sem ze na kraju zlocina... :)
|
|||||||
Jaz in Pucko tudi
|
|||||||
jaz pa z pokvarjenim avtomobilom v kopru.
@kerinj sem iz okolice novega mesta, natančneje Mirna Peč |
|||||||
aja to mate dans miting, sm mislu da jutri.. potem pa nič.
|
|||||||
Neee, ni bilo meetinga: usi smo šli posebej pogledat otvoritev EPL trgovine
Ko BO uradni meeting, bo USE jasno: kraj, čas .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
In kaksna je nova trgovina?
|
|||||||
aja otvoritev je bla, jaz sem se pa dans mim pelu s kolesom, pa mi je blo čudn da je bla zaprta ob 11ih dopoldne.
|
|||||||
Končno prišel noter
_________________ MacBook Pro (15-inch, Early 2011, 2.2Ghz) |
|||||||
Odprli so ob 17h se mi zdi @hhsk...
Drugače pa mi je čisto bedno stat tam, na fbju je slik da je bilo res veliko folka glede na razmere v SLO. Ne bi rekel, da bi se začela prodaja česa. Je pa čista bedarija ker ni nič novega.. Moja mnenje |
|||||||
Lol, pa kao "največji reseller v Sloveniji" ... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||
Danes je 10% popusta... iPhone ima ceno od 598,90 € dalje ... in je potem z 10% popustom slabih 540€ ...
Fotke kmalu objavim |
|||||||
Glede na GUŽVO, ki sem jo danes videl, je tut NAJVEČJI RESELLER ne more sprejet notr .. Res je postalo kaotično okol 17.15!
Pa še neki: zaradi lastne zaščite so spuščali po nekaj in nekaj ljudi notr in ne VSEH naenkrat .. Logično! Jutri bo že bolje _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Sej ni tolk mejhna stacuna ... ![]() |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |