Med resetom 3G-ja se je izpraznila baterija
|
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 01.10.2011 18:11:37 Med resetom 3G-ja se je izpraznila baterija |
|
Torej, med resetom Iphona3G se je spraznila baterija. Se pač ni računal, da reset potrebuje toliko časa (baterije je bilo, kot 25%).
Sedaj se pri poizkusu zagona postavil logo in konec. Hard reset nima nobenega učinka, itunes na noben način ne prepozna telefona.
Kaj se sedaj da postoriti?
Glede na to, da je telefon star že dve leti in pol, so lahko stroški za popravilo pač le do neke višine.
Kaj mi predlagate, sem iz Kranja.
_________________ Ipone 3G
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 01.10.2011 18:19:50 Re: Med resetom Iphone 3G spraznena baterija |
|
Jabuček9 je napisal/a: | Torej, med resetom Iphona3G se je spraznila baterija. Se pač ni računal, da reset potrebuje toliko časa (baterije je bilo, kot 25%).
Sedaj se pri poizkusu zagona postavil logo in konec. Hard reset nima nobenega učinka, itunes na noben način ne prepozna telefona.
Kaj se sedaj da postoriti?
Glede na to, da je telefon star že dve leti in pol, so lahko stroški za popravilo pač le do neke višine.
Kaj mi predlagate, sem iz Kranja. |
Daj iPhone v DFU mode. Uporabi www.google.com
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 01.10.2011 19:44:50 |
|
Sem ga spravil v DFU mode, in mi v itunes pokaže sledečo situacijo
morala bi pa biti podobna tej
Ali ima Iphone preveč povožen software, ali je težava kje drugje?
Sktratka, nimam možnosti "restore".
|
 |
iPhone Developer
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 01.10.2011 19:48:01 |
|
Drug računalnik in drug kabel. Če se ponovi, je telefon zrel za servis (ali smeti).
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 02.10.2011 10:15:58 |
|
Baterija dvomim, da se ti je spraznila, saj je priključen na elektriko in ga "fila" med samim procesom restora.
Najbrž gre za kaj drugega.... ti je slučajno javilo kak error? Si dal 100% v DFU?
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 02.10.2011 10:43:16 |
|
lakai je napisal/a: | Baterija dvomim, da se ti je spraznila, saj je priključen na elektriko in ga "fila" med samim procesom restora.
Najbrž gre za kaj drugega.... ti je slučajno javilo kak error? Si dal 100% v DFU? |
Možnost reseta je tudi brez priklopa na računalnik. Izvajala se je ta opcija.
|
 |
Jablanator
Kraj: 01 |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 02.10.2011 11:04:16 |
|
Ti nisi restoral ali resetiral telefona, ti si vrjetno pod settings pritisnil reset>reset all content and settings?
Če je temu tako in je bil telefon jailbreakan, se mi je obesil v loop edino kar ti preostane je restore.
Kako pa to narediš imaš pa 1001 navodil na internetu, pomoje ti bo najlažje v youtube napisat "how to restore iphone"... "how to put in dfu" ....
Z youtubom si pomagaj, je velik folka na tem svetu, ki ma na našo srečo preveč časa pa dela taksne in drugačne how to-je
PS.: če je baterija bolj kot ne prazna, telefon pusti v usb ene 15 min preden začneš, da si malo opomore, ali pa ko naredi restore se bo prizgal šele po 5ih minutah, vse naredi telefon se pa ne prizge. To je mene 1x begalo
Lp
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 02.10.2011 11:16:52 |
|
Jabuček9 je napisal/a: | lakai je napisal/a: | Baterija dvomim, da se ti je spraznila, saj je priključen na elektriko in ga "fila" med samim procesom restora.
Najbrž gre za kaj drugega.... ti je slučajno javilo kak error? Si dal 100% v DFU? |
Možnost reseta je tudi brez priklopa na računalnik. Izvajala se je ta opcija. |
Ne ta opcija ni mogoča.
Če si resetiral podatke v samem telefonu je to nekaj popooolnoma drugega, in sploh ni nekih težav...
Telefon spravi v DFU,v forumu navodila imaš postopek, itunes ti bo javil, da je tel potrebno RESTORATI in potem pač restoraš... če hočeš JB potem uporabiš custom firmware (seveda je potemtakem potrebno tel. v DFU dati z redsn0w, pwnagetool ali sn0wbreezom). Drugače pa uporabiš uraden aktualen applov firmware (4.3.5).
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 02.10.2011 18:17:33 |
|
Telefon je zbujen, je pa problem, ker je med restore-om izvedel tudi update in posledično mi telefon zaklenil na SIM kartico.
Ker je naložen 4.2 firmware pa sedaj ne morem unlock-at in potem jailbreake-at iphona.
Je en beta program, ki pa zadeve ni pripeljal do konca (sem sprobaval ziphone, vse možne variante (barve)/(voda v različnih agregatnih stanjih)).
Skratka, sem scagal in bom poklical kranjskega majstra in mu za znosen denar zadevo peljal (moram še zamenjati zaslon - 25€), drugače bo pa sin dobil kakšnega androida, kjer ne bom zgubljal živcev.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 03.10.2011 05:20:17 |
|
Zivce izgubljas samo zato, ker je telefon softversko odklenjen in jailbreakan... Z nezaklenjenim in nejailbreakanim jih skoraj gotovo ne bi izgubljal 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 09.10.2011 07:51:41 |
|
Iphona sem aktiviral z T-Mobile kartico.
Ne da se ga zaenkrat spraviti na starejši OS.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 09.10.2011 12:32:47 |
|
Problem je samo v tem, ker ljudje ne vedo, kaj počnejo...
nič ti ne bo pomagalo spravljati na starejši firmware... baseband je posodobljen in to je to.
Najprej se tel jailbreaka in šele nato odklene... in to se vsekakor da, pač potrebno je naložiti ipad baseband 6.15.xx (ob tem se izgubi GPS funkcionalnost) in nato odkleniti z ultrasn0w-om. Navodila so pa v forumu "iphone navodila".
|
 |