Jabuk
Orto x2
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.09.2011 11:09:05
Orto x2
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali je kdo od vas nadgradil svoj paket na x2 varianto, ki jo ponuja Simobil? Pogoj je, da podaljšaš razmerje za 2 leti, tako da se ne morem odločiti, ali bi ali ne... Ravno januarja letos sem podaljšal razmerje, tako da če prav razumem, bi se tako moral vezati do leta 2015....

Imam čisto osnovni paket Orto v nulo in v bistvu se mi gre samo za prenos podatkov, da bi imel namesto 100MB pač 200MB... Trenutno moram namreč vsak mesec paziti, da ne prekoračim 100MB.

Mislite, da se mi splača nadgraditi ali pa bo po vašem Simobil tako in tako slej ko prej (v nekaj mesecih) zvišal osnovno količino zakupljenih podatkov?

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 27.09.2011 11:12:09
Ne mores se vezati do 2015... ampak najvec za 24 mesecev ... Ce se zelis vezati, moras najprej placati razliko za se aktiven aneks, ki se potem ukine in nato sele lahko sklenes nov aneks ...

Ce se izplaca ali ne, mora vsak sam presoditi Smile ... Lani je bila boljsa akcija Orto Forever, kjer je bilo poleg tega, da lahko paket obdrzis tudi po 31. letu se dodatnih 200MB podatkov (skupaj torej 300 MB Smile ) ... ampak to je zal ze mimo ... Smile

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 27.09.2011 12:01:59
Ja, ampak v mojem primeru, ko sem v začetku leta podaljšal razmerje za 2 leti, bi potem s še dodatnima dvema letoma z Orto x2 bil vezan za naslednja 4 leta, ni tako?

Na Simobilu mi niso nic rekli, da bi moral prekiniti in nato ponovno skleniti aneks..

EDIT: no, sem sedaj še enkrat poklical in tokrat so mi malo drugače povedali: da je treba na novo skleniti razmerje pac z nakupom telefona.. Heh, tako da uporabniki kot jaz potem nimamo kaj..

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 27.09.2011 14:40:00
če jaz kaj vem imaš dvojne količine samo dve leti Rolling Eyes http://www.orto.si/popup.pogoji.php?c=46821
Stem da moraš biti nov naročnik ali pa ti je že potekla vezava.

Jaz mam orto za vedno tako da mi ni panike Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 27.09.2011 15:15:32
Jaz sem ravno v soboto sklenil paket orto u nulo. Uslužbenka mi je rekla, da imam dve leti vse x2.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 27.09.2011 15:18:33
real001 je napisal/a:
Ja, ampak v mojem primeru, ko sem v začetku leta podaljšal razmerje za 2 leti, bi potem s še dodatnima dvema letoma z Orto x2 bil vezan za naslednja 4 leta, ni tako?

Na Simobilu mi niso nic rekli, da bi moral prekiniti in nato ponovno skleniti aneks..

EDIT: no, sem sedaj še enkrat poklical in tokrat so mi malo drugače povedali: da je treba na novo skleniti razmerje pac z nakupom telefona.. Heh, tako da uporabniki kot jaz potem nimamo kaj..

Aneksov ze nekaj let ne mores vec "stukati" pa se takrat, ko je bilo to mozno, je bilo to le pri Mobitelu... Ce zelis skleniti nov aneks, moras biti brez aneksa... Ce imas se veljavnega in je do izteka se vec kot 150 dni, bos moral najprej placati pogodbeno kazen, da se prejsnji aneks ukine in potem lahko sklenes novega. Koliko moras placati za orekinitev aneksa, lahko vidis v aplikaciji moj.simobil.si ali pa s klicem na CPN...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 27.09.2011 15:51:39
Samo nekaj bolj ko ne offtopic ampak ko smo že pri aneksih in vezavah. Lani sem se vezal za 2 leti (orto u nulo zavedno), po poteku dveh let bi rad kupil telefon po subvencionirani ceni, ali je to možno skupaj s tem, da mi paket ostane enak (sepravi 300MB prenosa + tudi po 31. letu), ali se ti te bonusi resetirajo glede na takratjšno ponudbo? Confused
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 27.09.2011 16:52:19
iPredator je napisal/a:
Samo nekaj bolj ko ne offtopic ampak ko smo že pri aneksih in vezavah. Lani sem se vezal za 2 leti (orto u nulo zavedno), po poteku dveh let bi rad kupil telefon po subvencionirani ceni, ali je to možno skupaj s tem, da mi paket ostane enak (sepravi 300MB prenosa + tudi po 31. letu), ali se ti te bonusi resetirajo glede na takratjšno ponudbo? Confused

če se boš vezal sedaj se ti bo tale "forever" izničil in ga bo zamenjala akcija x2, vsaj kolikor jaz vem nisem pa 100%
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 27.09.2011 17:49:25
joj kera bedna Sad
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 27.09.2011 18:02:34
linux je napisal/a:
iPredator je napisal/a:

če se boš vezal sedaj se ti bo tale "forever" izničil in ga bo zamenjala akcija x2, vsaj kolikor jaz vem nisem pa 100%

To pomoje ne drzi... Pomoje lahko podaljsas aneks in ti ostane isti paket...

Za vsak slucaj pa naj poklice na Si.mobil ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 27.09.2011 18:13:53
ma saj za zdaj še ne rabim, ko bo čas se bom pa pozanimal
Premaknjeno: Tor 27. Sep 2011 20:00.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani