| Računalnik = Router | |||
Nevem če ste že debatirali o tem, niti ne vem kaj nej iščem ker se ne spoznam dovolj dobro na to.. Torej zanima me sledeče. Ker mi zmanjka brezžične povezave v moji sobi me zanima sledeče. Če lahko kako prenosnik(WIN) v sobi, ki je priklopljen na kabel spremenim v "router" in tako to brezžično povezavo uporabljati na iPadu? In Kako? Hvala za vse informacije!
|
|||
lahko ja.
deli mrežno kartico z wifi kartico. pejdi v internetne nastavitve, tam kjer je spisek mrežnih pa wifi kartic, pa klikni desni klik na ethernet, potem pa share. potem pa naredi na wirelesu ad-hoc povezavo, z nekim imenom in nekim wep passwordom, lih tolk da se ti naujo sosedi gor obešal. evo angleški how to. http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/03/22/how-to-share-internet-connection-in-xp-without-wireless-router/ |
|||
Super! Najlepša hvala
|
|||
Živjo! Mogoče mal butasto vprašanje
|
|||
Sicer pa gre, ja --> System preferences --> Sharing --> pri kablu odkljukaš --> vklopiš WiFi (še prej naštimaš ime in geslo) --> pa imaš!
Tako lahko deliš internet tudi preko USB Modema, ipd. .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
1-2-3 ni panike, nič ti ne bo crknl. pa nič ne bo štekal. povprečen router ma 300mhz procesor pa 32mb rama, tvoj mac pa tisoče giga herzov vsega.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |