A kdo ve če je originalen iPad dock kompatibilen z iPhone 4?
| iPad dock kompatibilen z iPhone 4? | |||||||
A kdo ve če je originalen iPad dock kompatibilen z iPhone 4?
|
|||||||
ja je.
_________________ Lp. Roby. |
|||||||
Tako je. Oba imata enak priključek za povezavo z računalnikom.
|
|||||||
kaj si hotel povedati s tvojim postom? |
|||||||
Da imata oba na spodnjem delu enak priključek. ![]() |
|||||||
Saj majo vsi hehe
|
|||||||
To vem da mata
Zanimalo me je, če oblikovno lahko na ipad dock priklopiš iphone 4, ali se ne 'uleže' lepo zaradi različnega naklona ali podobno. |
|||||||
v dock s tipkovnico iPhone 4 baje ne paše:
|
|||||||
Ni; le z uporabo zmerne sile! Meni se je odlomil priključek na podstavku, ko sem vanj tlačili Iphone 4.
|
|||||||
iPhone 4 z bumperjem pa izgleda da gre:
|
|||||||
A v Sloveniji ste drugač kje vidl da bi se prodaju original iPhone 4 dock? Jaz ga na netu ne najdem.
|
|||||||
A lahko kdo ki ima iPad dock in iPhone 4 dejansko proba in pove ali zadeva paše ali ne?
Berem po straneh in tujih forumih da paše ... Zajtam pravi, da se mu je priključek odlomil ... Glede na to, da si lastim iPad keyboard dock in da tja paše - seveda z nekaj občutka v roki, ko ga priklapljaš ... Predvidevam, da tudi v iPad dock paše - samo ne na silo. Kdo ima še kakšen dodaten info glede tega? Hvala za odgovore. Aja, iPad keyboard dock se prodaja, cena po dogovoru. LPD |
|||||||
Nihče?
|
|||||||
Z iphonom nimam izkusenj,..me pa zanima ali lahko iPad 2 uporabljas z keyboard dockom od iPad 1?
Ima kdo izkusnje? _________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||||
Lahko, potrjeno in preverjeno deluje. |
|||||||
a se cisto prilega al je potrebno paziti na konektor?
_________________ Ipod nano 16Gb Samsung Galaxy Note 2 Iphone 4 CoC: Slovenija |
|||||||
Zaradi lažjega vstavljanja itak ni narejeno tako, da bi šlo na delčke milimetra, ampak ima zadeva nekaj "lufta".
In tako je pri obeh modelih iPad1 in 2. Daš ga gor in potem nasloniš na zadnji del docka. |
|||||||
kupi universal kit kjer dobiš dock + vse nastavke za ipode ipd.... in se polnilce in kaj js vem vse.... ne neki kombinirat k stvar ni 100% al pa tvegaj poškodbo pa probavi notr tisto dajat.... č je za ipada.. je za ipada.... mašina od bolhe ne paše u ferarija... -.- tisto je pa 60 eur... pa maš mir... al pa popravilo plačuj....
|
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |