Sync problem: Outlook, nalaganje applikacij
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 21.09.2011 18:17:00 Sync problem: Outlook, nalaganje applikacij |
|
Zdravo
Imam problem z syncom in sicer:
1. Najprej se je pojavil problem z outlook-om.
Ko priklopim telefon na comp in se mi začne sinhronizirati, mi takoj javi napako "Outlook Sync Client has stopped working", nato se sinhronizacija nadaljuje in na koncu mi javi "The iphone cannot be synced. The required disc cannot be found" oz. včasih mi napiše da se je telefon odklopil.
2. Pred kratkim mi je kolga naložil nekaj app. preko njegovega računalnika - navigacijo in nekaqj igric. Seveda so se mi takoj izbrisale določene aplikacije ki sem jih imel gori naložene, razen najnovejše so ostale gor in pač tiste, katere so že iz applove strani naložene. Stvar je normalno delovala in sem pač namerava preko svojega compa naložiti še enkrat izbrisane aplikacije. Težava je v tem, da sedaj nima ne njegovih in tudi svojih mi noče naložiti.
Prosim za info. kaj sedaj narediti - hvala.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 21.09.2011 19:31:17 |
|
Hja nekaj stvari sem rešil vendar še vedno ne vseh
Moje stare aplikacije sem sedaj naložil in, celo na koncu mi sporoči da je bil back up uspešno izveden. VENDAR, outlook mi še vedno javlja isto sporočilo in izgubil sem aplikacije, ki mi jih je naložil kolega...
Je to sedaj dejansko izgubljeno, lahko nekako to dobim nazaj? In če je temu tako, kako potem varno naložim aplikacije preko kolegovega compa . da bo ve tako kot imam, zraven pa bodo še njegove gor?
Prosim za nasvet, hvala?
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 21.09.2011 20:37:39 |
|
kolega ti je naložil crackane aplikacije ali kupljene? 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 21.09.2011 22:25:54 |
|
naložil mi je kupljene aplikacije - noben od naju tudi nima jb... in mislim da ni dal še nikomu drugemu teh aplikacij (baje jih lahko uporablja največ 5 user-jov)
Nekaj sem prebral o teh sinkih z drugim računalnikom oz. uporabnikom. Pa mi ni lih najbolj vse jasno.
Po vsej verjetnosti, so se aplikacije, ki so bile naložene preko kolegovih iTunsov, izbrisale ko sem ga potem še sinkov z mojimi iTunsi - se motim?
Mi lahko svetuješ/te kako to najbolje rešit? Je najbolje da mi on preko svojega accounta instalira te aplikacije na moj računalnik (iTunse) in potem samo posinkam na telefon?
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 21.09.2011 22:43:34 |
|
Če želiš imeti aplikacije od kolega moraš prvo avtorizirat svoj računalnik z njegovim itunes računom. Potem boš pa lahko imel njegove appse na svojem iphonu in iphone syincal na svojem računalniku. Zato ti tudi pobriše njegove aplikacije.
Itunes account imaš lahko vezan na 5 -ih računalnikih in na neomejeno število inaprav.
Lahko si pa tudi sam te iste aplikacije potegneš s svojim računom, ali pa uporabljaš njegov račun.
_________________ Prijavi se v Dropbox in pridobi 2 GB + 250 MB prostora.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 21.09.2011 22:53:03 |
|
ne ne uporabljam njegov račun, imam sojega in vem da bi bila najlažja rešitev, če jih sam kupim. Sej ni problem, samo pač ker želim namestit navigacijo in ker stane recimo navigon okoli 100e v app. storu in če mi jo kolega lahko posrduje, ker jo že ima in ker se to da, je logično da bom najprej poskusil to varijanto.
Hvala za odgovor, sedaj me pa samo še zanima, kako odpravim problem z outlook-om (microsoft). Svar mi je delala normalno, potem se je pa kar ustavilo.
_________________ lp
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 21.09.2011 22:56:53 |
|
aja še to, sepravi ko avtoriziram njegov account na mojem računalniku (iTunsih) in prenesem kako aplikacijo. Kaj bo potem, ko bom naslednič sinkov telefon z mojim accountom, bo vse ostalo na telefonu? In kako je z updatom aplikacij, katere bom naložil od kolega? hvala
_________________ lp
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 21.09.2011 23:04:07 |
|
Vse aplikacije potem ostanejo na iphonu njegove in tvoje.
Z updatom je tako, da se boš moral prijaviti z njegovim accontom v app store in updejtal njegove aplikacije, potem pa še s svojim accontom in updejtaš še svoje aplikacije.
Na iphonu lahko uporbljaš več različnih accountov.
Če se ti gre za navigacijo, ima navigone večktat kakšen sale, pa tudi ostali sygic, igo, ...
_________________ Prijavi se v Dropbox in pridobi 2 GB + 250 MB prostora.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 21.09.2011 23:38:31 |
|
aha, hvala za te info. Ja kar se tiče navi. jo bom gotovo kupil, ampka, jo bom najprej sterstiral malo in če imam varjanto da me to ne bo stalo, potem bom poskusil
Če ti ni odveč bi te še prosil, če mi lahko malo opišeš potek same avtorizacije na drug account... je kaka finta ali poseben catch?
Kaj, grem v itunse, v ikono STORE, izberem AUTHORIZE THIS COMPUTER, tam vnesem ID in PASS... in to je to, al še kaj?
_________________ lp
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 22.09.2011 06:39:20 |
|
mega je napisal/a: |
Kaj, grem v itunse, v ikono STORE, izberem AUTHORIZE THIS COMPUTER, tam vnesem ID in PASS... in to je to, al še kaj? |
To je to...  Nobene znanosti 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 22.09.2011 09:14:14 |
|
hvala za pomoč.
Zdj imam pa pač samo še zadnjo vprašanje  Kot sem že prej omenil, mi javi napako, ko telefon sinkam z iTunsi in sicer ko mi začne sinkat kontakte v Microsoft outlook - se mi tuki pojavi okno, kjer piše :
" Outlook client has stopped working"
A problem coused the program to stop working correctly.
Windovs will close the program and notify you if a solution is available
Je imel kdo podobno težavo, oz. ve kje tiči problem in kaj narediti?
_________________ lp
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Žalec |
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 22.09.2011 09:27:03 |
|
mega je napisal/a: | hvala za pomoč.
Zdj imam pa pač samo še zadnjo vprašanje Kot sem že prej omenil, mi javi napako, ko telefon sinkam z iTunsi in sicer ko mi začne sinkat kontakte v Microsoft outlook - se mi tuki pojavi okno, kjer piše :
"Outlook client has stopped working"
A problem coused the program to stop working correctly.
Windovs will close the program and notify you if a solution is available
Je imel kdo podobno težavo, oz. ve kje tiči problem in kaj narediti? |
naredi update z microsoft update ter posodobi celotni office 2011 paket
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 22.09.2011 11:47:39 |
|
update sem naredil, pa nič bolje. Uporabljam Outlook 2007 in openOffice.
_________________ lp
|
 |